Vlog?

DSC_8043.jpg

Nyt kun kerrankin olisi aikaa kirjoitella pidempiä, oivaltavia ja fiksuja postauksia, ei päässä tunnu liikkuvan yhtään kirjoittamisen arvoista asiaa. Koko eilisen aamupäivän istuin koneella etsien inspiraatiota eri artikkeleista, podcasteista ja blogikirjoituksista. Silti tuntui, että kaikki on jo sanottu.

Ei yhtään oivallusta, uutta näkemystä tai mielenkiintoista ajatuskulkua. 

Olo on ollut myös tietyllä tavalla levoton. Johtuukohan se tuosta ulkona möllöttävästä kuusta?

Kerroinkin jo snäpin puolella inspiraatiopulastani ja sainkin teiltä jo muutamia hyviä juttuideoita. Ainakin pitkistä reissuista tulossa juttua, ja pohdintoja parisuhteesta.

Lisää ideoita saa kertoa myös täällä! Olen myös miettinyt jonkinlaista videoblogin kuvaamista. Kameran edessä höpöttely jännittää aina, mutta ehkä snäpin kautta siihenkin on jo vähän tottunut. Saa siis ehdottaa myös videoon aiheita. Voisin myös tehdä esimerkiksi kysymyspostauksen, joihin vastailisin videolla. 

Lately I’ve been feeling a little uninspired when it comes to blog ideas and subjects. Yesterday I asked on Snapchat if you have any wishes, and I already got some great ideas from you guys. You can also write suggestions for the comment section here. I’m also thinking about doing a vlog, perhaps a Q&A or something like that. 

DSC_8046.jpg

DSC_8044.jpg

Kommentit (4)
  1. Tee ehdottomasti videopostaus! Ne on aina kivaa vaihtelua ja tuo bloggaajasta esiin uusia puolia, jotka ei samalla tavalla kirjoitetusta tekstistä välity.

    Oon seurannut blogia jo vuosikaudet, mutta nyt vastaa kommentoin ekaa kertaa. Pakko nimittäin sanoa, että sun blogi on ehdottomasti yksi Suomen parhaista! Yleensä mua kiinnostaa lähinnä vaan ruoka- ja hyvinvointiaiheiset jutut, mutta sun tekstit on kyllä joka kerta kiinnostavia. Monipuolisuudesta siis iso plussa, samoin mielettömistä kuvista ja loistavasta kielestä. Kuulostaa varmaan pikkumaiselta, mutta mua häiritsee monissa blogeissa aivan suunnattomasti (toistuvat) kirjoitus- ja kielioppivirheet. Totta kai satunnaiset virheet on asia erikseen, mutta niitäkään ei kyllä sun teksteistä löydy, mikä antaa susta vaan entistä fiksumman ja ammattimaisemman kuvan. Vaikutat muutenkin tosi sympaattiselta ihmiseltä 🙂

    1. Voi miten hyvälle tuulelle tulin tästä! Kiitos ihan hurjan paljon <3

  2. Joo, videot on kivoja. 😀 Itsekin olen niitä väsäillyt, se on aika hauskaa puuhaa. 😀

    1. Joo se on kivaa, mutta tosi erilaista kun blogin kirjoittaminen 😀 Saa nähdä mitä saan aikaan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *