Voimaa keksistä

Start living your best life on aloittanut yhteistyön Elovenan kanssa. Olen hyvin innoissani tästä monestakin syystä. Elovena kertoo sivuillaan, että heidän mielestään maku ja terveellisyys eivät ole erillisiä asioita vaan kulkevat käsi kädessä. Tämä on juuri se sanoma, mihin blogini avulla olen pyrkinyt. 

Yhteistyön tiimoilta kokeilen kuukausittain erilaisia Elovenan tuotteita ja mahdollisesti kehittelen niiden ympärille myös reseptejä. Ensimmäisenä testissä on Elovenan voimakaura välipalakeksi. Paketti sisältää 10 yksittäispakattua keksiä, joten niitä on helppo ottaa laukkuun mukaan kiireisen päivän varalle.  Maistoin kanelinmakuisia keksejä, koska mielestäni ne sopivat täydellisesti tähän vuodenaikaan.  (keksit on saatu Elovenalta)

1 keksi sisältää 10 % päivän kuitutarpeesta, sekä saman verran proteiinia kuin lasillinen maitoa. Tämä on siis loistava apu äkilliseen verensokerin laskuun. Minua usein tökkii kekseissä niiden makeus, mutta tämä ei ollut liian makea. Vilkaisin tuoteselostetta ja huomasin, että yhdessä keksissä on vain 5 g sokeria.  

Voin suositella keksejä lämpimästi välipalaksi. Itse aion ainakin korvata proteiinipatukat näillä kekseillä. Näillä on vielä sekin etu patukoihin nähden, että lämpimällä ilmalla ne eivät mene mössöksi laukussa. Lisätietoa Elovenan Voimakaura välipalakekseistä löydät täältä.

Kommentit (10)
  1. Tää on mielestäni tosi kiva yhteistyö koska se sopii sun blogisi teemaan niin hyvin ja myös kerrot yhteistyöstä avoimesti, eikä tunnu niin ärsyttävältä mainokelta niinkuin useat yhteistyöt useissa blogeissa :)!

    1. Kiva kuulla! 🙂

  2. Oi, nuo keksit on pelastanut monta hetkeä, kun väsy meinaa iskeä ja verensokeri laskea. Iso tykkäys! Elovenat kulkevat usein mukana ja ovat oiva välipalaherkku 🙂

    1. Haha, ihana mainosteksti! Ei vaan, oon ihan samaa mieltä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *