VOODOO CHILD

Satuin yhtenä päivänä Meatpacking districtillä haahuillessani törmäämään Free Peoplen Sample Saleen. Olisin voinut käyttää kaupassa useamman tunnin, mutta aikataulusyistä jouduin käymään koko paikan läpi melko nopeasti. Sinkoilin kaupan läpi hiplaillein kaikkea mielenkiintoisen näköistä ja keräsin käsivarsille niin paljon tavaraa, etten meinannut saada kaikkea kannettua sovituskoppiin. Olisin halunnut ostaa kaiken sovittamani, mutta järki voitti ja minimoin ostokset yhteen paitaan, mekkoon ja housuihin. 

Näistä housuista onkin tullut pienessä ajassa ihan lempivaatekappale. En ole varmaan ikinä mistanut mitään vaatetta, joka tuntuu näin ihanalta päällä. Parasta näissä on kuitenkin se, ettei toisia samanlaisia tule kovin helposti vastaan. Yhtenä iltana lähdin tässä asussa illalliselle ja totesin näyttäväni joltain entisaikoijen rokkistaralta ja isäni nimesikin housut heti ensivilkaisulla Jimi Hendrix-housuiksi. 

Nyt on viime päivien aikana ollut niin paljon menoa ja juoksemista paikasta toiseen, kun on ollut Suomesta vieraita. Kaipaan todella paljon rutiineita ja sitä, ettei ole pariin päivään mitään ohjelmaa. Ajattelinkin pari seuraavaa päivää pyhittää rauhalliseen kahvilatyöskentelyyn, jäätelön syömiseen ja pitkiin kylpyhetkiin, joista voi samalla tuijotella jotain hömppäelokuvaa.

On ollut muuten hassua katsoa nyt New Yorkiin sijoittuvia elokuvia tai sarjoja, kun melkein kaikki paikat ovat tuttuja. Sitä jotenkin katselee ihan eri silmällä tuttuja leffoja ja tunnistaa omia kantaravintoloita eri kohtauksista. 

Kommentit (5)
  1. Oot kyllä superinspiroiva tyyppi! Herättääkö sun persoonallinen tyyli huomiota New Yorkin kaduilla vai onko kaikki erikoinen siellä arkipäiväistä? Tuleeko sulle kukaan kehumaan asua tai muuta vastaavaa? Oot ihailtavan rohkea tapaus, pitäisi itsekin uskaltautua kaivamaan kaapista ne oikeat, vähän erikoisemmat lempivaatteet. Jotenkin sitä aina pelkää sitä, että herättää huomiota, enkä itse oikein osaa luontevasti olla sellaisessa tilanteessa. Sä hoidat ton kunnialla.

    1. Kiitos! <3 Tavallaan ehkä sekä että. Sillä erikoisia asuja näkee paljon, mutta silti usein tulee ihmiset kommentoimaan tai saattavat huutaa kadulla pitkän matkankin päästä ”I love your pants/jacket/…” mikä ei ehkä suomalaiseen kulttuuriin niinkään kuulu. 😀 Muutenkin tuntuu, että täällä tuntemattomien ihmisten kehuminen on jotenkin arkipäiväisempää.

  2. JULIA Toivola
    9.12.2015, 10:19

    UPEA Elisa! Ihan mieletön asu 🙂

    1. Kiiitos Julia! :)) 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *