Vuodenaikojen käännekohdassa

Kaupallinen yhteistyö: Lumene

Vuodenaikojen käännekohdassa iho joutuu aina vähän koville. Oma ihoni voi aina kesällä kaikkein parhaiten ja joka vuosi ilmojen viiletessä tulee shokkina se kuivuus ja harmaus. Sen takia onkin hyvä varautua uuteen kauteen jo hyvissä ajoin ennen syysviimoja. 

Olen käyttänyt ihonhoidossa Lumenen tuotteita, mutta nyt olen kokeillut ensimmäistä kertaa myös Arctic Dew -tehokosteuttavaa seerumia. Se sisältää puhdasta lähdevettä, kosteuttavaa koivunmahlaa, kosteutta sitovaa levää ja tehokasta hyaluronihappoa. Tiistaina mökillä saunan jälkeen laitoin kunnon ihon kosteutuspisteen pystyyn ja kaikkien ihot olivat ihanan pehmoisia sen jälkeen. 

Iho näyttää kuivuessa paljon vanhemmalta ja väsyneemmältä, joten tehokosteutuksella saa palautettua kimmoisuuden ja heleyden hyvin. Meikkaaminenkin on kamalaa jos kuiva iho imaisee kaiken meikkivoiteen. Sen takia seerumi on loistava pohja kaikelle. Seerumin jälkeen laitan vielä tehokosteusvoiteen ennen meikkiä. Se pitää kasvot nimensäkin mukaisesti 24 tuntia kosteutettuna. 

Pidän nykyään työpöydällä kosteuttavaa ja raikastavaa kasvosuihketta, sillä toimistomme ilmastointi on niin kovalla että iho kuivuu sen ansiosta. Pari suihkaisua saa ihmeitä aikaan ja jollain tapaa myös virkistää kesken työpäivän. Tämä on myös loistotuote matkoilla. Jostain syystä junassa, bussissa tai lentokoneessa istuminen saa ihoni aina näyttämään jotenkin nuutuneelta ja väsähtäneeltä.

Kasvosuihkeella saa hyvin raikastettua ilmettä ja samalla omaa fiilistä. Ja tuoksu on aivan ihana! Nytkin pakkasin suihkeen päällimmäiseksi ruumaan menevään matkalaukkuun tämän päivän lennolle. Tiedän että meillä on vain vartin verran aikaa hotellilla freesautumiseen, joten tämä tulee todella tarpeeseen siinä vaiheessa. 

Täältä voi käydä tsekkaamassa, mikä aamupersoona olet? 

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 500 € arvoinen LUMENE LÄHDE -tuotepaketti. Lisäksi 2000 ensimmäiselle yhteystietonsa jättäneelle lähetetään ilmainen LÄHDE-tuotenäyte!

Pictures: Tomi Taskula / edit:me

Kommentit

Hamekaro

Ihan mielettömiä kuvia!! Wau.

Elisa Lepistö

Kiitos!! Kerron kuvaajalle terkut <3

Jjenna (Ei varmistettu)

Hienoja kuvia ja tunnelma!!&lt;3

Alejandra (Ei varmistettu)

Wau, todella hienoja kuvia!

Janna23 (Ei varmistettu)

Tää oli tosi kiva postaus!!

Kepaliini (Ei varmistettu)

Wau miten Lumenen sarjaan sopivat kuvat! Uskomattoman kauniit! :o Mulla onkin ollu nyt tota Lähde-sarjaa käytössä, vuosia sitten ostin geelisilmänympärysvoiteen. Taisi sillon olla vielä eri nimellä. Oon tykännyt kyllä kaikista tuotteista mitä oon kokeillut! Paitsi päivävoiteet meinaa aina lähteä rullaamaan tai sitten laitan vain innostuksissani liikaa...

Elisa Lepistö

Kiitoksia Kepaliini! Ja hmmm, voihan olla ettei voiteet sitten sovi. :/ Ootko kokeillut niin, että alla on seerumi?

Jemppuli (Ei varmistettu)

Oi että! Lumene on kyllä ikuinen lemppari ihonhoidossa. Oma iho joutuu myös koetukselle kesän jälkeen, joten kaikki pelastavat kosmetiikkatuotteet ovat ihan must! Upeat kuvat, näistä välittyy ihana fiilis :---) ihanaa syksyä!

Elisa Lepistö

Samaa mieltä! Voi olla ylpeä, että tällainen  brändi on suomalainen :) ja kiitos! Ihanaa syksyä myös sulle!

Simpura (Ei varmistettu)

Se lumenen oranssi tehoseerumi on ihan must tuote, koska se todella kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Tuota sinistä lähde seerumia on kokeiltava seuraavaksi, joten olisin mielelläni mukana lähde tuotepaketin arvonnassa.

Elisa Lepistö

Joo oon käyttänyt sitä aiemmin, mutta tää sininen on mun mielestä vielä parempaa! Kannattaa kokeilla sitten kun oranssi loppuu :)

byrachel
BY RACHEL

Waauuu! Mitä kuvia!! <3

Elisa Lepistö

Kiitos!! :) laitan kuvaajalle terkut!

sinii (Ei varmistettu)

Upeita kuvia!! Lumene on ollut lempparini monien vuosien ajan niin meikeissä kuin ihonhoidossa!

Elisa Lepistö

Kiitos! Sama täällä, ja varsinkin nyt kun pakkaukset on uudistettu :)

VilmaN (Ei varmistettu)

Upeita kuvia!! Kasvosuihkeet ovat jo pitkään ollut itsellä ahkerassa käytössä erityisesti reissatessa, joten kiva että lumeneltakin löytyy nyt oma suihkeensa :)

Elisa Lepistö

No niinpä! Ihana freesaus :) 

aaaa (Ei varmistettu)

Super makeita kuvia!

Elisa Lepistö

Kiiitos! Mäki tykkäään :)

KaroliinaKipi (Ei varmistettu)

Olen miettinyt tuon ostoa sillä oranssissa purkissa oleva seerumi on ihan priimaa ja olisi kiva kokeilla yltääkö uusi samalle tasolle :)!

Elisa Lepistö

Suosittelen!! Varsinkin nyt kun talvi tulee ja iho janoaa taas vähän extrakosteutusta :D

Sofffi (Ei varmistettu)

Apua en tiedä onko nää peräti upeimmat kuvat koko sun blogihistorian aikana!! Ihan käsittämättömän kauniita, etenkin tuo kuva susta järvessä❤️

Elisa Lepistö

Eiiikä! Ihanasti sanottu, kiitos! Lempitytppi kameran takana <3

Heltsu (Ei varmistettu)

Lumenen tuotteet ovat suosikkejani!
Arvonnassa mukana...

Lavacaloca (Ei varmistettu)

Todellakin upeimpia kuvia mitä blogissasi on nähty! Niin herkkiä ja tunnelmallisia etten kestä&lt;3

Jennie K (Ei varmistettu)

Upeat kuvat, vau! Ja tuo Lumenen uudelleenbrändäys on ollut erittäin onnistunut, pitää piakkoin testata myös uudet tuotteet :)

Emmmmmm (Ei varmistettu)

Tosi kauniit kuvat :)!

Anu Elina (Ei varmistettu)

Lumenen tuotteita kaipaa ulkomailla ja niitä täytyykin aina hamstrata mukaan, kun on kotona käymässä :) oranssi seerumi on suosikki ja olisi kiva testata myös tämä uutuus

Kommentoi