Vuodenaikojen käännekohdassa

DSC_7509.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Lumene

Vuodenaikojen käännekohdassa iho joutuu aina vähän koville. Oma ihoni voi aina kesällä kaikkein parhaiten ja joka vuosi ilmojen viiletessä tulee shokkina se kuivuus ja harmaus. Sen takia onkin hyvä varautua uuteen kauteen jo hyvissä ajoin ennen syysviimoja. 

Olen käyttänyt ihonhoidossa Lumenen tuotteita, mutta nyt olen kokeillut ensimmäistä kertaa myös Arctic Dew -tehokosteuttavaa seerumia. Se sisältää puhdasta lähdevettä, kosteuttavaa koivunmahlaa, kosteutta sitovaa levää ja tehokasta hyaluronihappoa. Tiistaina mökillä saunan jälkeen laitoin kunnon ihon kosteutuspisteen pystyyn ja kaikkien ihot olivat ihanan pehmoisia sen jälkeen. 

Iho näyttää kuivuessa paljon vanhemmalta ja väsyneemmältä, joten tehokosteutuksella saa palautettua kimmoisuuden ja heleyden hyvin. Meikkaaminenkin on kamalaa jos kuiva iho imaisee kaiken meikkivoiteen. Sen takia seerumi on loistava pohja kaikelle. Seerumin jälkeen laitan vielä tehokosteusvoiteen ennen meikkiä. Se pitää kasvot nimensäkin mukaisesti 24 tuntia kosteutettuna. 

Pidän nykyään työpöydällä kosteuttavaa ja raikastavaa kasvosuihketta, sillä toimistomme ilmastointi on niin kovalla että iho kuivuu sen ansiosta. Pari suihkaisua saa ihmeitä aikaan ja jollain tapaa myös virkistää kesken työpäivän. Tämä on myös loistotuote matkoilla. Jostain syystä junassa, bussissa tai lentokoneessa istuminen saa ihoni aina näyttämään jotenkin nuutuneelta ja väsähtäneeltä.

Kasvosuihkeella saa hyvin raikastettua ilmettä ja samalla omaa fiilistä. Ja tuoksu on aivan ihana! Nytkin pakkasin suihkeen päällimmäiseksi ruumaan menevään matkalaukkuun tämän päivän lennolle. Tiedän että meillä on vain vartin verran aikaa hotellilla freesautumiseen, joten tämä tulee todella tarpeeseen siinä vaiheessa. 

Täältä voi käydä tsekkaamassa, mikä aamupersoona olet? 

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 500 € arvoinen LUMENE LÄHDE -tuotepaketti. Lisäksi 2000 ensimmäiselle yhteystietonsa jättäneelle lähetetään ilmainen LÄHDE-tuotenäyte!

DSC_7452.jpg

lumene1.jpg

DSC_7485.jpg

DSC_7629.jpg

lumene2.jpg

DSC_7459.jpg

lumene3.jpg

DSC_7390.jpg

DSC_7453.jpg

DSC_7687.jpg

Pictures: Tomi Taskula / edit:me

Kommentit (31)
  1. Lumenen tuotteita kaipaa ulkomailla ja niitä täytyykin aina hamstrata mukaan, kun on kotona käymässä 🙂 oranssi seerumi on suosikki ja olisi kiva testata myös tämä uutuus

  2. Tosi kauniit kuvat :)!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *