Vuohenjuustosalaatti vaihe vaiheelta

Salaatteja tulee harvoin syötyä talvella, mutta yhtenä päivänä aloin himoitsemaan vuohenjuustosalaattia. Ostin myös granaattiomenaa, joka sopi loistavasti juuston makupariksi. Tässä kaikki proteiini tulee juustosta, koska lihaa ei ole. Kannattaa ostaa siis hyvän kokoinen köntti.

 Vaikka salaatti on todella helppo tehdä, ajattelin tehdä tällaisen postauksen siitä, kuinka annoksesta saa myös kivan näköisen. 1. Laita pohjalle salaattia, esimerkiksi jotain valmista salaattisekoitusta  2. Leikkaa päälle pieniä paloja luumutomaateista/kirsikkatomaateista ja sitten kurkuista

 

 3. Paista vuohenjuusto ja iske se koko komeuden päälle

 

 4. Kaiva granaattiomenan siemenet esimerkiksi lusikalla, ja ripottele ne vuohenjuuston ja muun salaatin päälle  Lisää vielä siemeniä tai pähkinöitä mielen mukaan ja nauti! Mitäs olitte mieltä tämän tyyppisistä ruokajutuista? 🙂

Kommentit (5)
  1. Hmm herkullista! Ja kaunis lautanen. Mistä hankit?

  2. Voi hitsi, en kyllä yhtään muista. Ostan yleensä aina isoissa kaupoissa sieltä juustotiskiltä, niin saa vähän parempaa. Mutta kyllä ne pikkukauppojen perus vuohenjuustotkin muhun uppoaa 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *