Waves

DSC_7515.jpg

Fiilistelin koko viikonlopun yhden kaverin uutta biisiä ja maanantaikin alkoi vähän paremmin, kun sai heti aamusta laittaa kappaleen täysillä soimaan. Ihan  t ä y d e l l i n e n  hyväntuulinen kesäbiisi! Vaikka ulkona sataa, pääsee kesäfiilikseen ainakin sisätiloissa. Fiilistelin tätä jo snäpinkin puolella, mutta jos se meni ohi, pääset kuuntelemaan kappaleen täältä. 

Tiukka aikatauluni jatkuu vielä tälläkin viikolla, ja paras tapa saada vähän lisäenergiaa päiviin on juurikin musiikki. Kun laittaa napit korville, tulee ratikkamatkastakin sellainen nautinnollinen ja jopa eskapistinen hetki. Hiukan omaa aikaa, jolloin saa ajatukset irti kaikesta muusta.

Koska olen pitkälti sitä mieltä, että oma mieliala vaikuttaa paljon siihen, millaisia mahdollisuuksia ja tilaisuuksia ympärillämme huomaamme tai jätämme huomiotta, voisin veikata että musiikilla pystymme virittämään itsemme haluamallemme taajuudeelle. Kun hyväntuulinen biisi pauhaa korvissa, vääntyy suupielet helpommin hymyyn ja sitä avaa itsensä ihan eri tavalla mahdollisille kohtaamisille. 

Muistan kun viime keväänä seisoin Fredalla odottamassa raitiovaunua samalla kun kuuntelin jotain todella hyvää kappaletta. Taisin siinä vähän jopa joraillakin yksinäni. Yksi mies tuli luokseni ja sanoi, että oli pakko tulla kertomaan kuinka ilahdutin hänen päiväänsä iloisella olemuksellani. Joskus omakin päivä on kääntynyt positiivisemmaksi jonkun ihan tuntemattoman hymystä. Hyväntuulisuus toimii usein vähän ketjureaktiona, ja positiivisuudellasi voi olla kauaskantoisemmat vaikutukset kuin osaat kuvitellakaan. 

I have been listening this song for the entire weekend, and Monday started also a bit better with the song. A perfect mood booster for the summer! This week will be pretty hectic, and I think the best way to get some extra energy, is with a killer playlist. 

Kommentit (2)
  1. IHANA kuva susta!!!!! Niin naisellinen ja aistillinen! Ooh wau 🙂

    1. Voi kiitos Mery! Ihanasti sanottu 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *