Weekend flowers

DSC_1312.jpg

Olin torstaina Soft Goat Cashmeren pressitilaisuudessa, jossa esiteltiin kevään uutuudet. Kyseessä on laadukkaita kashmirneuleita valmistava vaatebrändi, jotka myyvät tuotteita omassa nettikaupassaan. Rakastuin itse palavasti neuleeseen, jonka selässä on avara V-aukko. Jostain syystä aina kaikki vaatteet, jotka paljastavat selän, miellyttävät silmääni. Parasta on, jos vielä materiaali on ihanan lämpöinen ja pehmoinen, toimii se erityisen hyvin paljaan ihon kanssa. 

Malliston ihastelun lisäksi pääsimme kokoamaan kukin omat kukkakimppumme. En ole koskaan ennen tehnyt itse kukkakimppua, ellei äitienpäivän valkovuokkokimppuja lasketa. Se oli yllättävän vaikeaa. Vaikka kaikki kukat näyttivät upeilta erikseen, tuntui että oikean yhdistelmän teko ei luonnistunut millään. Lopulta karsin ja karsin ja lopputuloksesta tuli todella kiva. Oli ihana puuhailla kukkien kanssa, siinä oli jotain meditatiivista. Kukkien huumaava tuoksu, käsillä näpertely ja kauniit muodot veivät ajatukset kauas kaikesta stressaavasta.

Päätin kiikuttaa valmiin kimpun ystävälleni hänen työpaikalleen ja piristää hänenkin työpäiväänsä. Ja niinhän se on, että jaettu ilo on moninkertainen. Tuli niin hyvä mieli, kun pienellä eleellä sai toiselle hymyn kasvoille. 

 

 

 

DSC_1304.jpg

DSC_1278.jpg

DSC_1292.jpg

DSC_1282.jpg

DSC_1280.jpg

DSC_1294.jpg

DSC_1283.jpg

DSC_1261.jpg

DSC_1260.jpg

DSC_1256.jpg

DSC_1257.jpg

DSC_1252.jpg

DSC_1319.jpg

 

Kommentit (2)
  1. Ttiinatuulia
    18.2.2017, 08:09

    Onpa ihana kaunis kimppu ja neule- muistatko yhtään mikä malli on tarkalleen kyseessä? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *