WELCOME EVERYONE

Tervetuloa kaikille tänne MyCosmon puolelle! Blogiin saattaa eksyä nyt myös sellaisia, jotka eivät ole tätä aiemmin lukenut, joten päätin kertoa hiukan ensin itsestäni.  Vaikka ikä ei sinänsä mitään ihmisestä kerro, kerrottakoon silti että olen 25-vuotias. Asun Helsingissä ja rakastan kotikaupunkiani yli kaiken. Opiskelen vaatetusalaa ja suhtaudun edelleen lapsenomaisen innokkaasti pukeutumiseen. Luonteeltani olen välillä jopa ärsyttävän positiivinen ja uskon että kaikilla asioilla on tarkoitus. Blogissani kirjoitan melko laajasti asioista, jotka minua inspiroivat. Kantavana teemana kuitenkin kokonaisvaltainen hyvinvointi. Rakastan simppeliä, tavallista, mutta terveellistä ruokaa ja jaan onnistuneimpia reseptejä myös blogin puolella. Matkustaminen on intohimoni ja reissaankin aina kun siihen vain on mahdollisuus. Lähden ensi viikolla kaksi kuukautta kestävälle reissulle Californiaan ja Meksikoon, joten heti alkuun tulee paljon matka-aiheisia juttuja.  Liikunta on toinen asia, joka pitää mieleni korkealla ja treenivinkkejä kirjoitan säännöllisesti myös tänne. Pyrin tekemään ne aina sellaisiksi, että kuka vain voi toistaa ne kotonaan tai kuntosalilla. En ole mikään himoliikkuja vaan teen lyhyitä, mutta tehokkaita treenejä muutaman kerran viikossa.  Minulle saa aina ehdottaa postaustoiveita ja kysellä kysymyksiä. Nautin kovasti blogin tuomasta vuorovaikutuksesta ja toteutan mielelläni lukijoiden toiveita. Welcome to MyCosmo everyone! There might be some new readers, so I decided to tell a little bit of myself. I am 25-year-old fashion student from Helsinki. I am annoyingly positive and believe that everything happens for a reason. 
I write about all things that inspires me. Mainly the topics are overall well-being, tasty but healthy food and exercising. I love travelling, and I am leaving for a 2 mont trip next week to California and Mexico. So there will be some travel related posts also. 

Kommentit

Elisa (Ei varmistettu)

Moi! Kiitos kovasti:) Jatkuu ehdottomasti sarja! Ja ajattelin että julkaisen näitä asuja aina välillä tekstien kuvituksena. Toinen mitä mietin oli myös esimerkiksi asukuvaperjantai! Pitää katsoa millaiseksi se muotoutuu:) Kiva kuulla että tykkäät!

Elisa (Ei varmistettu)

Thankyouu! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia Iitu! Olen kyllä ihan super innoissani:) Ja jooo itsekin olin ihan järkyttynyt kun tajusin että ihan just se reissu tulee. Ja kesä on täälläkin jo ihan nurkan takana. Mahtavaa!<3

Gabriela (Ei varmistettu)

Im looking forward to read all of your posts♥♥

http://anetagabriela.blogspot.com

Elisa (Ei varmistettu)

Thanks!:)

Elisa (Ei varmistettu)

Thank you Gabriela!<3

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos paljon Linda! Todella kiva kuulla:) Ja tervetuloa lukemaan!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos! Kiva kuulla :) Tervetuloa!

sirpar (Ei varmistettu)

Hei! Sun blogi on helposti yks suosikeista ja oonkin seurannut jo kauan. Toiveeni ois että tekisit joskus asupostauksia, koska sullahan on mahtava tyyli mitä tästäkin kuvasta näkee! Ja jatkuuhan se sarja ystäviesi töistä?

Onnea mycosmoon siirtymisestä, hauskaa reissua ja jatka blogia samaan malliin! Varmasti seuraan ;)

Marianne W (Ei varmistettu)

welcome!

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia! :)
Opiskelen tosiaan Metropoliassa vaatetusalaa ja minusta tulee vestonomi. Sen jälkeen jatkan vielä ehkä taiteen maisteriksi opiskelua Aalto-yliopistossa. Koulutusohjelmamme muuttui hiukan pari vuotta sitten, mutta linjan nimi pysyi samana. Kannattaa katsoa opetussuunnitelmaa jos tuntuu että vaatetusala kiinnostaa uran kannalta!:)

anna (Ei varmistettu)

Welcome

Iitu (Ei varmistettu)

Onnea ihan superisti blogin muutosta! Sä jos kuka kuulut tälle sivustolle täydellisesti :) vaikkakin ihan lemppareita on kaikki tän sivuston blogit,mut nyt vielä yks lempiblogi sinne sekaan ni ihan mahtavaa!

Ja mitä,ens viikolla oot jo lähössä sinne reissuu??Muistan ku kerroit ekan kerran ,että oot lähössä ja mietin miten kivaa päästä lukee juttuja paikasta johon oon aina halunnu,mut sillon tuntu et siihen on viel tosi kauan :D nii se aika vaan menee! Kohta on kesä <3

Linda (Ei varmistettu)

Heippa Elisa & onnea Mycosmoon liittymisestä! Löysin blogisi vasta hiljattain, mutta tykästyin heti kovasti positiiviseen olemukseesi. :) Todella inspiroiva hyvän olon ja hyvän mielen blogi! Muita Mycosmolaisia on tässä tullutkin seurattua, mutta mahtavaa, että liityit nyt tähän joukkoon. Reissusi kuulostaa myös upealta, pidä hauskaa!

minni (Ei varmistettu)

oon pitkään miettinyt että missä opiskelet ja miksi aiot valmistua? itse haaveilen kans vaatetus alasta mutta en tiedä minne pitäisi hakea opiskelemaan :/

sun blogi on aivan mahtava, rakastan sun positiivista asennetta ja sellasta ei liian treeni-protsku-karppaus painotteisia postauksia! oot upea :)

(Ei varmistettu)

Kivalta vaikuttaa tämä blogisi! En tosiaan ollut kuullut blogistasi aiemmin, mutta nyt näin Cosmolle siirtyessäsi huomasin tämän ja jään kyllä ehdottomasti lukemaan. :)

Kommentoi