WELCOME EVERYONE

Tervetuloa kaikille tänne MyCosmon puolelle! Blogiin saattaa eksyä nyt myös sellaisia, jotka eivät ole tätä aiemmin lukenut, joten päätin kertoa hiukan ensin itsestäni.  Vaikka ikä ei sinänsä mitään ihmisestä kerro, kerrottakoon silti että olen 25-vuotias. Asun Helsingissä ja rakastan kotikaupunkiani yli kaiken. Opiskelen vaatetusalaa ja suhtaudun edelleen lapsenomaisen innokkaasti pukeutumiseen. Luonteeltani olen välillä jopa ärsyttävän positiivinen ja uskon että kaikilla asioilla on tarkoitus. Blogissani kirjoitan melko laajasti asioista, jotka minua inspiroivat. Kantavana teemana kuitenkin kokonaisvaltainen hyvinvointi. Rakastan simppeliä, tavallista, mutta terveellistä ruokaa ja jaan onnistuneimpia reseptejä myös blogin puolella. Matkustaminen on intohimoni ja reissaankin aina kun siihen vain on mahdollisuus. Lähden ensi viikolla kaksi kuukautta kestävälle reissulle Californiaan ja Meksikoon, joten heti alkuun tulee paljon matka-aiheisia juttuja.  Liikunta on toinen asia, joka pitää mieleni korkealla ja treenivinkkejä kirjoitan säännöllisesti myös tänne. Pyrin tekemään ne aina sellaisiksi, että kuka vain voi toistaa ne kotonaan tai kuntosalilla. En ole mikään himoliikkuja vaan teen lyhyitä, mutta tehokkaita treenejä muutaman kerran viikossa.  Minulle saa aina ehdottaa postaustoiveita ja kysellä kysymyksiä. Nautin kovasti blogin tuomasta vuorovaikutuksesta ja toteutan mielelläni lukijoiden toiveita. Welcome to MyCosmo everyone! There might be some new readers, so I decided to tell a little bit of myself. I am 25-year-old fashion student from Helsinki. I am annoyingly positive and believe that everything happens for a reason. 
I write about all things that inspires me. Mainly the topics are overall well-being, tasty but healthy food and exercising. I love travelling, and I am leaving for a 2 mont trip next week to California and Mexico. So there will be some travel related posts also. 

Kommentit (16)
  1. Kiitos! Kiva kuulla 🙂 Tervetuloa!

  2. Kivalta vaikuttaa tämä blogisi! En tosiaan ollut kuullut blogistasi aiemmin, mutta nyt näin Cosmolle siirtyessäsi huomasin tämän ja jään kyllä ehdottomasti lukemaan. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *