Yhteistä aikaa

Poikaystäväni on ollut todella kiireellinen töidensä kanssa ja yhteinen aika on jäänyt todella vähäksi. Täällä on vähän hassua, kun ainoa seura oikeastaan on se toinen ja nyt ei sitäkään ole kamalasti tarjoilla. Helsingissä kummallakin on todella aktiivinen sosiaalinen elämä myös suhteen ulkopuolella, mutta täällä se rajoittuu skype-puheluihin ja whatsapp-viesteihin. Yhtenä iltana päätimme kuitenkin järjestää vähän yhteistä aikaa. Kävimme ostamassa pari olutta ja kävelimme rantaan katselemaan auringonlaskua. Löysimme ihan täydellisen spotin, joka oli parin pensaan takana, ja saimme olla ihan kahden kesken. Oli aivan ihana ilta ja siis vitsi mitkä näkymät. Yksi hienoimmista paikoista, joissa olen koskaan ollut katselemassa auringonlaskua. 

Tänään lähdemme n. 4 tunnin päähän Huacachinan aavikolle, josta voi seurata tunnelmia snapchatista (@pikkutyyppi). Keskellä hiekkadyynejä on kuulemma pieni keidas, ja paikka näyttää muutenkin ihan uskomattoman hienolta kuvissa. Innoilla odotan tätä pientä retkeämme, ihan jo senkin takia että pääsee viettämään vähän enemmän aikaa tuon työmyyrän kanssa. 

The sunsets here are unbelivable. We found this great little spot for a beer picnic. It was behind these bushes, so we had the place all to ourselves. It might be one of the most gorgeous spots I've ever watched the sunset. Today we are leaving to Huacachina desert. I am super excited! Will hopefully have a lot of great photos from there as soon as we get back. Have a great Saturday! 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

aaws.

somewhere

Aivan mielettömän hiukeat maisemat ja tuo valo, vauh!

Nyt iski oikein kunnon kaipuu kultaisiin auringonlaskuihin :)

Kiti

Upeat kuvat! <3 Kaukokaupuu iskee...

Kommentoi