Yhteistä aikaa

DSC_4531.jpg

Poikaystäväni on ollut todella kiireellinen töidensä kanssa ja yhteinen aika on jäänyt todella vähäksi. Täällä on vähän hassua, kun ainoa seura oikeastaan on se toinen ja nyt ei sitäkään ole kamalasti tarjoilla. Helsingissä kummallakin on todella aktiivinen sosiaalinen elämä myös suhteen ulkopuolella, mutta täällä se rajoittuu skype-puheluihin ja whatsapp-viesteihin. Yhtenä iltana päätimme kuitenkin järjestää vähän yhteistä aikaa. Kävimme ostamassa pari olutta ja kävelimme rantaan katselemaan auringonlaskua. Löysimme ihan täydellisen spotin, joka oli parin pensaan takana, ja saimme olla ihan kahden kesken. Oli aivan ihana ilta ja siis vitsi mitkä näkymät. Yksi hienoimmista paikoista, joissa olen koskaan ollut katselemassa auringonlaskua. 

Tänään lähdemme n. 4 tunnin päähän Huacachinan aavikolle, josta voi seurata tunnelmia snapchatista (@pikkutyyppi). Keskellä hiekkadyynejä on kuulemma pieni keidas, ja paikka näyttää muutenkin ihan uskomattoman hienolta kuvissa. Innoilla odotan tätä pientä retkeämme, ihan jo senkin takia että pääsee viettämään vähän enemmän aikaa tuon työmyyrän kanssa. 

The sunsets here are unbelivable. We found this great little spot for a beer picnic. It was behind these bushes, so we had the place all to ourselves. It might be one of the most gorgeous spots I’ve ever watched the sunset. Today we are leaving to Huacachina desert. I am super excited! Will hopefully have a lot of great photos from there as soon as we get back. Have a great Saturday! 

DSC_4526.jpg

DSC_4539.jpg

DSC_4545.jpg

DSC_4633.jpg

DSC_4560.jpg

DSC_4625.jpg

DSC_4671.jpg

DSC_4627.jpg

 

Kommentit (3)
  1. Upeat kuvat! <3 Kaukokaupuu iskee…

  2. Aivan mielettömän hiukeat maisemat ja tuo valo, vauh!

    Nyt iski oikein kunnon kaipuu kultaisiin auringonlaskuihin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *