Yksillä, jakso 2 julkaistu!

49dcc53f8987ea4006e98d44e97976b39a3dcef8-2_jakso_uskonto.jpg

Tämän viikon podissa keskustellaan uskosta ja uskomuksista. Tätä jännitti hiukan jopa julkaista. Usko on todella henkilökohtainen aihe, ja olen yllättynyt kuinka vähän siitä on tullut itseasiassa puhuttua edes lähimpien ystävien kanssa. En myöskään ole halunnut välttämättä kertoa omista uskomuksistanikaan, sillä hihhuliksi leimaantuminen pelottaa. Tätä nauhoittaessa opin paljon myös Mariannasta ja Sarasta, ja monet asiat tulivat jopa hiukan yllätyksenä. 

Jaksosta tuli melko paljon pidempi kuin viime viikon some-jaksosta, mutta toisaalta ajateltiin että höpötellään mielummin enemmän jos juttua aiheen ympäriltä kerran riiittää. Se on jännä, miten podia nauhoittaessa on helpompi rupatella paljon avoimemmin kuin blogissa. Tuntuu että olisi vain kolmistaan, eikä kukaan muu tulisi niitä juttuja koskaan kuuntelemaan. Kerron esimerkiksi, miksi aloin itkemään kivikaupassa muutama viikko sitten. Silläkin uhalla, että leimaudun nyt ihan täydeksi hörhöksi. 

Palautetta saa edelleen laittaa, ja kaikki risut ja ruusut otetaan lämmöllä vastaan! <3

Unia, ufoja ja uskontoja jakso löytyy TÄÄLTÄ.

Kommentit (3)
  1. Moi Elisa!

    Olen kauan jo lukenut sinun blogiasi ja rakastan, kun sinulla on monissa asioissa niin mieltäavartavia oivalluksia tai ajatuksia. Molemmat podcastit ovat olleet erittäin mielenkiintoista kuunneltavaa ja toivottavasti jatkossakin aiheet pysyvät vähän ”syvempinä”, ettei tule ns. pinnallisia keskusteluja. Pidän myös erityisesti siitä, että sinulla on aina omien mielipiteidesi takana syvempi ajatus/perustelu, mikä nykysin monelta bloggaajalta puuttuu. Ainut asia, mikä vähän häiritsi, oli että Mariannan hentoa ääntä oli jossain vaiheissa vaikea kuulla, jos ympäristössä ei ollut täysin hiljaista. Muuten jatkakaa samaan malliin!! 🙂

  2. Pakko oli nyt tulla ihan kommentoimaan, että mun mielestä teidän podcast on IHANA! Huikeita aiheita ja tosi mielenkiintoista keskustelua. Löytää itsensä monista teidän pohdinnoista 🙂 Odotan innolla tulevia jaksoja!

    1. Ihana kuulla, kiitos! <3 tällainen on niin uutta meille kaikille että julkaisu aina jännittää. Kiva kun kuuntelet 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *