Yksillä -podcastin 3. KAUSI alkoi tänään

yksilla3.jpg

Tänään starttasi kolmoskausi Yksillä -podcastissa, jota pidämme Saran ja Mariannan kanssa Suplassa. Muistelin juuri podin alkutaivalta. Koko hommahan alkoi puolitoistavuotta sitten Tukholman muotiviikoilla jossa olimme tällä porukalle. Suomessa juuri kukaan ei silloin kuunnellut podeja, ja olimme hämmentyneitä kun päädyimme juttusille kahden tyylipodia pitävän naisen kanssa.

He saivat meidän innostettua äänittämään ensimmäisen jakson heti samana päivänä. Istuimme hotellihuoneen sängyllä ilman minkäänlaista käsitystä siitä, miten hommaa pitäisi lähteä tekemään. En oikeastaan koskaan ajatellut, että kovin moni kuuntelisi meidän jorinoita.

Olen kuitenkin tyytyväinen että lähdimme tähän niin ennakkoluulottomasti, vaikka onkin joutunut opettelemaan kaikkea vasta tehdessä. On kivaa tehdä jotain, joka vähän jännittää. Nopeasti alkoi Suomeenkin tulla podcast-sarjoja kuin sieniä sateella ja itsekin sai joka päivä uutta kuunneltavaa ratikkamatkoille. 

Nykyään äänitykset tehdään hiukan ammattimaisemmassa ympäristössä Sanomatalon studiolla ja meillä on huipputuottaja editoimassa jaksoja. Tänään julkaistiin ensimmäinen jakso, jossa paljastamme muun muassa outoja tapojamme, mitä teemme kun kukaan ei ole näkemässä. Pahoittelen jo etukäteen hallitsematonta nauruani, joka voi ärsyttää. Opin niin hämmentäviä juttuja kollegoistani, ettei naurulta voinut välttyä.

Jakson voi kuunnella Suplan sovelluksella tai täältä. Ensi viikolla on luvassa hiukan rauhallisempi jakso, kun paneudumme ystävyyssuhteisiin. Uusi jakso julkaistaan aina keskiviikkoisin!

Kommentit (4)
  1. Mä muistelisin et podit oli jo puoltoista- 2 vuotta sitte iso juttu, vaikka isoimmait bloggaajat niitä ei vielä itse tehnytkään.
    Anyway, hauskaa teidän podi siis saa jatkoa! Muistan erityisen hauskana jaksona sen yhden ”haastejakson”, jossa kerroitte jokainen kolme tarinaa, joista kaks oli valetta ja yks totta (tai sit just toistepäi). Ja muiden piti arvaa mikä tarinoista on totta 😀
    Pitääpäs laittaa uusin jakso heti pyörimään ruuanlaiton oheen.

    1. Niitä on itseasiassa kaksi! Kannattaa käydä siis kuuntelemassa toinenkin Kuutamolla-jakso jos ensimmäinen upposi 🙂 <3 Ja kiitos, kiva kun tykkäät!

  2. Teidän podcast on niin mainio! Kuuntelen sen joka viikko ja osan jaksoista olen (varsinkin taukonne aikana) myös kerrannut. Monet podit ovat niin asiallisia ja vakavia, teitä on todella kepeä kuunnella. Toivottavasti sama jatkuu 🙂 Erityisesti Kuutamolla-jaksot olivat ihan parhaita!

    1. Ihana kuulla!! <3 Kiitos kun kuuntelet 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *