Ylivireydestä väsymysennätykseen

D8X_0801 copy.jpg

Kevät on tosiaan saapunut vihdoin Helsinkiin!!  Poikkesimme eilen ex tempore lintsille iltakävelyltä. En tiennyt että siihen korkeaan näköalalaitteeseen pääsee ilmaiseksi, ihan mahtavaa. Kävimme yläilmoissa tuijottelemassa kaunista Helsinkiä joka kylpi ilta-auringossa. Ja tietysti pelaamassa myös muutamat pelit, ja voittamassa muutamat pehmolelut. Oli muuten hauskaa olla tällaisena keväisenä maanantaina lintsillä, sillä arvatenkin ruuhkaa ei tosiaan ollut missään. 

Tällä hetkellä naputtelen postausta poikaystävän työhuoneelta. Meillä on toimistot vastakkaisissa rakennuksissa, ja päätimme lounastauolla että tulen loppupäiväksi tänne, kun meidän kummankaan toimistoilla ei ollut ketään. Välillä saa niin paljon puhtia tekemiseen vain siitä, että joku istuu vieressä ja voi yhdessä popittaa musiikkia. Ja maisemanvaihdos auttaa aina myös. 

Täällä on kahteen suuntaan ikkunat ja kyseessä on ylin kerros, joten valo oikein tulvii sisään. Kuuntelemme reggae-listaa spotifyista ja välillä tuntuu kuin olisi jossain eksoottisessa maassa rantabaarissa kirjoittelemassa postausta. Olin aamulla niin väsynyt, että kuvittelin hetken että on ihan fyysinen mahdottomuus päästä ylös sängystä. Nukahdin myös aamulla metroon, sekä liukuportaisiin, ja vielä lounaallakin oli vaikeuksia saada silmiä pysymään auki. 

Nyt tuntuu että tämä raukeus alkaa vihdoin taittua. Otin eilen kevään ensimmäisen allergialääkkeen, ja mietin voiko sen väsyttävä vaikutus olla näin jäätävä. Täytynee käydä tänään hakemassa jotain muuta merkkiä, sillä tällaisiin aamuihin ei ole varaa. Jotenkin myös naurattaa tuo, että eilen juuri kirjoitin tuosta ylikierrostilasta. No, kiitos kehoni ja mieleni, mutta tämä oli aikamoinen ylikompensaatio 😀

D8X_0749.jpg

D8X_0728 copy.jpgD8X_0779.jpg

D8X_0735.jpg

D8X_0746.jpg

 

D8X_0754 copy.jpg

Shoes – Puma, Jacket – Lindex (last years), Pants – KappAhl, Blazer – Ellos, Bag – Zalando, Sunnies – Max Mara

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit (5)
  1. Jooh, pari vuotta sitten vaihdoin itsekin allergialääkkeen merkkiä ja ei herrajestas sitä väsymystä! Onneksi otin ensimmäisen tabletin viikonloppuna, sillä nukuin sen ekan aamupäivän kokonaan. Silmät ei vaan pysyneet auki vaikka piti muka olla väsyttämätön versio. Vaihtamalla onneksi parani. Nykyisin otan allergialääkkeen aina iltaisin, että jos se vaikka väsyttää niin pahin vaikutus menee yöllä ohi ja silti auttaa allergioihin myös päivällä.

  2. Voi olla allergialääkkeestä! Mä menin alkukeväästä 3 viikkoa 10-11h yöunilla ja silti väsytti päivällä, ennen kun uskoin, että Histec ei oo mulle sopiva lääke. Esim. desloratadiini ei väsytä itsellä niin paljoa, vaikka pidentääki yöunia.

    1. Joo siis en oo koskaan tuntenu tällasta väsymystä 😀 edes parin vuorokauden hereilläolot tai jet lag ei oo mitään tän päiväseen verrattuna. Toi desloratadiini on munki lemppari. Löyty lääkerasiasta vaan tyhjä paketti sitä mihin oli kirjotettu käsin ”osta tätä, tää on hyvä” ja kiitin viime vuoden itseäni tästä eleestä :DD

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *