Yllätä itsesi tai ystäväsi

Rakastan ihan kamalasti yllätyksiä. Niitä on ihana järjestää  ja tietysti myös saada. Niin pienistä asioista voi tulla hurjan iloiseksi ja toisaalta pienillä kekseliäillä jutuilla voi myös piristää toisen päivää. Olemme tyttöporukassamme aina yllättäneet toisiamme erilaisilla asioilla. Kouluaikoina lähdimme esimerkiksi kerran koulusta sydänsuruja potevan ystävämme luo keskellä päivää ja toimme mukanamme suklaata ja muutaman romcomin. Yhtenä kesänä tytöt tulivat puolestaan keskellä yötä herättämään minut soittamalla ovikelloa. He olivat tulleet hakemaan minua festareille ja lähdimme ajamaan niitä kohti auringon noustessa. Olemme järjestäneet myös toisillemme yllätyssynttäreitä ja parhaana yllätyksenä mielestäni on ehdottomasti toissakesäiset ystäväni polttarit.

 

Niinpä olinkin todella riemuissani, kun sain postissa tällaisen LivBoxin. Tämä on siis tällainen yllätyksellinen kosmetiikkalähetys, joka saapuu tilaajilleen kerran kuussa. Sen voi tilata joko jatkuvana (15,90€/kk) tai kolmen kuukauden määräaikaisena sopimuksena (47,70€). Miten kiva joululahjaidea tämä olisi jollekin! LivBoxin yllätyksellisyyttä lisätään pitämällä tarkka toimituspäivä salassa, mutta uusi paketti ilmestyy aina kuun alkupuolella.Sitä availlessani oli vähän samanlainen kutkuttava fiilis kuin joskus muinoin lastenkutsuilla onginnassa "mitäköhän mulle tuli?". Boksi sisältää neljästä kuuteen tuotetta, jotka vaihtelevat eri teemojen mukaisesti. Koskaan ei siis tiedä etukäteen, mitä paketti sisältää. Ja sieltähän paljastui kaikenlaista kivaa kokeiltavaksi! Mukana tuli myös kortti, jossa oli tuotetiedot kaikista tuotteista. LivBoxiin voi myös luoda oman kauneusprofiilin mm. ihotyypin, iän ja mieltymyksien mukaan. Tämähän on vähän niinkuin kauneuspuolen Sportsetter ;)

 

Hauska tapa piristää omaa arkea kerran kuussa pienellä summalla.

 

Nyt kun aloin pohtia tätä yllätys aihetta, niin tuli mieleen listata muutamia kivoja tapoja yllättää kaveri tai kumppani. Nämä eivät vaadi juuri ollenkaan rahaa, mutta saavat varmasti toiselle hyvän mielen!

 

1. Sujauta pieniä post it-lappuja tyttö-/poikaystävän laukkuun/taskuun/läppärin kanteen/minne ikinä keksitkään. Kirjoita niihin jotain kivoja pikku viestejä jotka piristävät toisen päivää. Hauskaa tässä on se, että jotkut viestit saattavat löytyä pitkänkin ajan päästä.

 

2. Tee kuvakirja ystävällesi vanhoista valokuvistanne ja kirjoita sivuille myös hauskoja tarinoita yhteisistä muistoista.

 

3. Piristä työkaverin päivää tuomalla aamulla matkaltasi joku erikoiskahvi.

 

4. Lähetä kortti tai vanha kunnon kirje ystävällesi! Sillä voi olla vaikka joku teema.

 

5. Jos asut toisessa kaupungissa tyttö- tai poikaystäväsi kanssa, mene yllätysvisiitille. Itse tein tämän kerran, kun poikystäväni asui Turussa. Muistan kuinka ihmetteleviä katseita sain kun puhuin puhelimeen Turun keskustassa "Ai Turussa on jo lunta? Täällä Helsingissä on kadut ihan kuivia."

 

6. Hae ystäväsi töistä lounaalle. Mikään ei piristä niin paljon, kun kunnon irtiotto työasioista lounaan ajaksi.

 

7. Lähetä kukkalähetys! Varsinkin jos ystäväsi on allapäin ja kaipaa pientä piristystä työpäivään, kukat auttavat ihan varmasti.

 

Tässä muutamia helppoja ideoita ja lisää saa jakaa kommenttien puolella. Onko sinut yllätetty jollain ihanalla tavalla tai oletko itse yllättänyt jonkun onnistuneesti?

 

Jos LivBox kiinnostaa, sen voi tilata täältä.

Kommentit

Iira (Ei varmistettu)

Kun olin aupairina Sveitsissä, yllätin ystäväni hänen syntymäpäivänään varaamalla salaa lennot Suomeen :D samalla päätin salata asian kaikilta muiltakin... Ne yllättymiset kaikkien kasvoilla olivat elämäni parhaimpia hetkiä! :D

Elisa (Ei varmistettu)

Oii! Varmasti ollut ihan sairaan hyvä yllätys! Noi on niin parhaita :) Oi vitsi tuli ihan kylmät väreet kun kuvittelin miten kaikki on yllättyneet :D

Kaisa (Ei varmistettu)

Has! Olen au pairina Irlannissa ja aion yllättää kaikki kaverit soittamalla ovikelloa muutama päivä ennen joulua :)

Sara (Ei varmistettu)

Voi vitsit miten ihanalta kuulostaa nuo yllärijutut!! ::)

Elisa (Ei varmistettu)

No onhan ne! :)

Tuuli (Ei varmistettu)

Ystävän yllättäminen ja ilahduttaminen on kyllä ihanaa! Uskon, että kaikki hyvä mitä teet jollekin toiselle tulee sinulle itsellesi myös takaisin jossain vaiheessa jollain tavalla :) Muutama kerta on erityisesti jäänyt mieleen, jolloin on saanut toiselle hyvän mielen. 1,Järjestin kaverilleni syntymäpäivälahja - yllätykseksi kolmet sokkotreffit, synttäripäivälle. Ohjekortin mukaan liitin eri treffipaikkoihin hankkimani "oheiset", mm. leffa- ja drinkkiliput sekä lahjakortin kahvilaan. 2, Ostin surullisena olevalle ja itseään ruoskivalle kummilleni kotiin tuomisiksi Mormor Cupcakesin leivoksen (takana ajatus: jos tunnet itsesi surulliseksi leivo pannukakku :D) Pienemmilläkin teoilla voi pelastaa monen päivän, ihan vain vaikka hymyilemällä ja kysymällä "mitä kuuluu" :)
Ihanaa, että teidän kaveriporukassanne on tapana yllättää ystäviä tuolla tavalla! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Voi ihana! Tollaset jutut on niin siistejä:) Ja oot ihan oikeassa, että vähän ne teot vaatii, mutta antaa niin paljon! Ja tosiaan, ihan varmasti hyvät teot palkitaan:) Ja tuleehan niistä aina tekijälleenkin ihan mieletön fiilis!

Laura (Ei varmistettu)

Voi miten ihana idea toi livbox! Kiitos ideasta, siskon voipi nyt ruksia joululahjaostoslistalta! :)
Mä harrastan myös yllätyksiä: koottiin kaveriporukka ja mentiin yllättämään vaihdosta palaava ystävä lentokentälle, tulin itse pitkältä ulkomaanreissulta kotiin kuukausia aiemmin kuin olin uskotellut muille jne :) Yllättyneet & herkistyneet ilmeet on parasta!

Elisa (Ei varmistettu)

Hihii, eipä mitään! Joo ne ilmeet on vaan niin parasta yllätettyjen kasvoilla, oi että :) Voin vain kuvitella kuinka tunteellinen hetki se on ollut ystävällenne, kun olette olleet vastassa <3

Senja (Ei varmistettu)

hihi meillä on tapana pitää poikakaverin kanssa välillä semmosia "ylläripäiviä" :D eli toinen tekee toiselle kaikkia kivoja pikku ylläreitä sen päivän aikana! ja sitten joku päivä toisin päin! :) hehee joo tiiän, eihän noi oo oikeita ylläreitä kun tiietään valmiiks että niitä on tulossa, mutta hauskaa on ollut :D voihan tätä kun on niin kiireinen ja aikataulutettu elämä niin pitää varata oma aika yllätyksillekin :D DD

ja noita lappusia harrastetaan myös!
kivoja vinkkejä kyllä, pitää laittaa korvan taakse=)

Elisa (Ei varmistettu)

Ihana idea :) Just tollasta pientä arjen piristystä ja varmasti piristää sitä suhdettakin hyvin! <3

annemi / 52weeksofdeliciousness (Ei varmistettu)

Rakastan järjestää yllätyksiä! olen järjestänyt apukokille yllätyssyntymäpäivät, yllätysmatkan, pieniä arkisiä yllätyksiä... ah, rakastan sitä jännityksen tunnetta kun odotat toisen ilmettä kun yllätys paljastuu :)

Elisa (Ei varmistettu)

NIINPÄ! Vähän samanlainen olo kun jos on ostanut jonkun ihan mieletömän hyvän lahjan toiselle ja ei malta odottaa sitä että se toinen avaa sen :D Mäkin vein kerran yllätyksenä poikaystävän Pariisiin ja olin niin innoissani siitä että mun oli pakko paljastaa se just ennen lähtöä :DDD ahhahahaha.

Emmi (Ei varmistettu)

Mun poikaystävä on paras yllättäjä kyllä. Viimevuonna se tuli yllärinä mun luo(500km päähän) mun synttäreillä. Sitä en tosiaan ois uskonu ku oltii nähty sinä samana viikkona jo :> toinen oli mun tänvuoden synttäreillä, kun oltiin kahdestaan meidän lempibändin keikalla festareilla, ja hän oli kertonu bändille mun synttäreistä. Nämä sitte onnittelivat mua kesken keikan! Oon kans ihminen joka rakastaa yllätyksiä nii nää on kyl menny nappii nää lahjat^^

Elisa (Ei varmistettu)

Oiii ihana poikaystävä!! <3 Tollaset jutut kyllä kertoo siitä, että vaivaa on nähty!

Kommentoi