Yllätä itsesi tai ystäväsi

Rakastan ihan kamalasti yllätyksiä. Niitä on ihana järjestää  ja tietysti myös saada. Niin pienistä asioista voi tulla hurjan iloiseksi ja toisaalta pienillä kekseliäillä jutuilla voi myös piristää toisen päivää. Olemme tyttöporukassamme aina yllättäneet toisiamme erilaisilla asioilla. Kouluaikoina lähdimme esimerkiksi kerran koulusta sydänsuruja potevan ystävämme luo keskellä päivää ja toimme mukanamme suklaata ja muutaman romcomin. Yhtenä kesänä tytöt tulivat puolestaan keskellä yötä herättämään minut soittamalla ovikelloa. He olivat tulleet hakemaan minua festareille ja lähdimme ajamaan niitä kohti auringon noustessa. Olemme järjestäneet myös toisillemme yllätyssynttäreitä ja parhaana yllätyksenä mielestäni on ehdottomasti toissakesäiset ystäväni polttarit.

 

Niinpä olinkin todella riemuissani, kun sain postissa tällaisen LivBoxin. Tämä on siis tällainen yllätyksellinen kosmetiikkalähetys, joka saapuu tilaajilleen kerran kuussa. Sen voi tilata joko jatkuvana (15,90€/kk) tai kolmen kuukauden määräaikaisena sopimuksena (47,70€). Miten kiva joululahjaidea tämä olisi jollekin! LivBoxin yllätyksellisyyttä lisätään pitämällä tarkka toimituspäivä salassa, mutta uusi paketti ilmestyy aina kuun alkupuolella.Sitä availlessani oli vähän samanlainen kutkuttava fiilis kuin joskus muinoin lastenkutsuilla onginnassa ”mitäköhän mulle tuli?”. Boksi sisältää neljästä kuuteen tuotetta, jotka vaihtelevat eri teemojen mukaisesti. Koskaan ei siis tiedä etukäteen, mitä paketti sisältää. Ja sieltähän paljastui kaikenlaista kivaa kokeiltavaksi! Mukana tuli myös kortti, jossa oli tuotetiedot kaikista tuotteista. LivBoxiin voi myös luoda oman kauneusprofiilin mm. ihotyypin, iän ja mieltymyksien mukaan. Tämähän on vähän niinkuin kauneuspuolen Sportsetter 😉

 

Hauska tapa piristää omaa arkea kerran kuussa pienellä summalla.

 

Nyt kun aloin pohtia tätä yllätys aihetta, niin tuli mieleen listata muutamia kivoja tapoja yllättää kaveri tai kumppani. Nämä eivät vaadi juuri ollenkaan rahaa, mutta saavat varmasti toiselle hyvän mielen!

 

1. Sujauta pieniä post it-lappuja tyttö-/poikaystävän laukkuun/taskuun/läppärin kanteen/minne ikinä keksitkään. Kirjoita niihin jotain kivoja pikku viestejä jotka piristävät toisen päivää. Hauskaa tässä on se, että jotkut viestit saattavat löytyä pitkänkin ajan päästä.

 

2. Tee kuvakirja ystävällesi vanhoista valokuvistanne ja kirjoita sivuille myös hauskoja tarinoita yhteisistä muistoista.

 

3. Piristä työkaverin päivää tuomalla aamulla matkaltasi joku erikoiskahvi.

 

4. Lähetä kortti tai vanha kunnon kirje ystävällesi! Sillä voi olla vaikka joku teema.

 

5. Jos asut toisessa kaupungissa tyttö- tai poikaystäväsi kanssa, mene yllätysvisiitille. Itse tein tämän kerran, kun poikystäväni asui Turussa. Muistan kuinka ihmetteleviä katseita sain kun puhuin puhelimeen Turun keskustassa ”Ai Turussa on jo lunta? Täällä Helsingissä on kadut ihan kuivia.”

 

6. Hae ystäväsi töistä lounaalle. Mikään ei piristä niin paljon, kun kunnon irtiotto työasioista lounaan ajaksi.

 

7. Lähetä kukkalähetys! Varsinkin jos ystäväsi on allapäin ja kaipaa pientä piristystä työpäivään, kukat auttavat ihan varmasti.

 

Tässä muutamia helppoja ideoita ja lisää saa jakaa kommenttien puolella. Onko sinut yllätetty jollain ihanalla tavalla tai oletko itse yllättänyt jonkun onnistuneesti?

 

Jos LivBox kiinnostaa, sen voi tilata täältä.

Kommentit (15)
  1. Mun poikaystävä on paras yllättäjä kyllä. Viimevuonna se tuli yllärinä mun luo(500km päähän) mun synttäreillä. Sitä en tosiaan ois uskonu ku oltii nähty sinä samana viikkona jo :> toinen oli mun tänvuoden synttäreillä, kun oltiin kahdestaan meidän lempibändin keikalla festareilla, ja hän oli kertonu bändille mun synttäreistä. Nämä sitte onnittelivat mua kesken keikan! Oon kans ihminen joka rakastaa yllätyksiä nii nää on kyl menny nappii nää lahjat^^

    1. Oiii ihana poikaystävä!! <3 Tollaset jutut kyllä kertoo siitä, että vaivaa on nähty!

  2. annemi / 52weeksofdeliciousness
    18.10.2013, 10:18

    Rakastan järjestää yllätyksiä! olen järjestänyt apukokille yllätyssyntymäpäivät, yllätysmatkan, pieniä arkisiä yllätyksiä… ah, rakastan sitä jännityksen tunnetta kun odotat toisen ilmettä kun yllätys paljastuu 🙂

    1. NIINPÄ! Vähän samanlainen olo kun jos on ostanut jonkun ihan mieletömän hyvän lahjan toiselle ja ei malta odottaa sitä että se toinen avaa sen 😀 Mäkin vein kerran yllätyksenä poikaystävän Pariisiin ja olin niin innoissani siitä että mun oli pakko paljastaa se just ennen lähtöä :DDD ahhahahaha.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *