Ympäristöystävällinen, lämmin & tyylikäs

didrikson2.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Didriksons

Otsikko voisi viitata unelmien kumppaniin, mutta tällä kertaa kyseessä on kuitenkin tämän Didriksonsin talvitakin ominaisuudet. Melbournelaiset sanovat, että heillä on yhden vuorokauden aikana neljä vuodenaikaa. No, Helsingissä tähän aikaan vuodesta on ainakin kolme. Ja siinä vaiheessa kun juoksee bussiin, jossa on lämmitys täysillä, saa kokea sen kesähelteenkin ainakin ajatuksen tasolla.

Sen takia parasta mitä voi tähän aikaan päällensä pukea, on juuri näihin säihin suunnitellut päällysvaatteet. Oma lempi yhdistelmä on silkkipaita, joka hengittää hyvin eikä jätä selkää hikiseksi siellä bussissakaan, ja lämmin takki jonka läpi ei tuuli tai kosteus tule. Kun pakkaa mukaan vielä ohuen neuleen, on aikalailla valmis kohtaamaan mitä tahansa päivä tuokaan tullessaan. 

Didriksons on jo vuonna 1913 perustettu brändi, jonka tuotteet ovat tehty nimenomaan pohjoismaisiin olosuhteisiin. Räntä, lumipyry, vesisade tai tiukka puhuri ei haittaa tämä takki päällä, sillä se on täysin vedenpitävä. Samalla takilla pärjää siis sen 80 prosenttia vuodesta, keventämällä tai lisäämällä aluskerrastoja. Selässä ja hupussa oleva teddykarva on ihan mielettömän pehmoista, ja tästä onkin tullut kunnon comfort-takki sellaisiin päiviin kun ulos ei tahtoisi lähteä lainkaan. 

Didriksons panostaa ympäristöystävällisyyteen ja on minimoinut veden, sekä kemikaalien käytön valmistusprosessissa. Kehitystyössä ei kuitenkaan ole unohdettu tyylikyyttä ja pohjanmeren alueesta inspiraationsa saanut mallisto näyttää todella hyvältä. Plussaa takki saa minulta jättikokoisista taskuista, joihin mahtuu usein koko omaisuus. Miten vapauttavaa onkaan liikkua ilman laukkua!

Suomessa Didriksonsia myy ensisijaisesti Stockmann ja Sokos.

 

didrikson.jpg

didrikson4.jpg

didrikson5 copy.jpg

didriksons2.jpg

 

Kommentit (5)
  1. Toi on ihan paras takki tälle leveyspiirille!

  2. Mahtavaa! Ympäristöystävällisyys, esteettisyys ja käytännöllisyys samassa takissa! 🙂 En ollut aiemmin kuullutkaan kyseisestä merkistä ja innostuin kovasti. Mietin vain, että mitä hintaluokkaat takit tuolla ovat? Koitin selata nettisivuja, mutta ei osunut hinnat silmiin (koska ilmeisesti ei ole verkkokauppaa).

    1. Sanopa muuta! Brändiä myy kivijalassa ainakin Stocka ja nettikaupoissa useammat. Zalandolla näytti olevan aika laaja valikoima. Hinnat on hiukan alle 100 eurosta hiukan yli 300. Tämä kuvissa näkyvä on nimeltään Lykke, ja hinta n. 320€. 🙂

      1. Okei, kiitos! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *