Yökoris

1dsc1500-2.jpg

Olemme tänä kesänä käyneet heittelemässä korista melkein joka päivä pienellä porukalla. Sillä saa ihan loistavasti päivän käyntiin tai vaihtoehtoisesti pääsee nauttimaan illallakin vielä vähän raittiista ilmasta. Plussaa tietysti tulee myös siitä, että nykyään pelit ovat niin kovia, että niissä tulee ihan kunnon hiki ja hengästyy myös. Olen niin innoissani, kun on vihdoin löytynyt urheilulaji, jossa voin päihittää myös miehet. 

Yhtenä päivänä kun olimme Meilahden kentällä heittelemässä, tuli siihen porukka rakentamaan pientä telttaa musiikkivehkeineen. Yhtäkkiä alkoikin soimaan täysillä musiikki ja fiilis sen kuin parani. Kyseessä oli NMKY:n ”yökoripallo” ja menin heti kotiin päästyäni googlailemaan että mikä on homman nimi. 

Ymmärsin heidän sivuiltaan, että tarkoituksena on vain kerääntyä hyvällä porukalla pelaamaan tai heittelemään ja he tuovat kunnon musiikit. Ihan loistava alternatiivi esimerkiksi terassi-istuskelulle. Hyvä porukka, lämmin kesäilta ja siinä sivussa vähän urheiluakin. Ainakin Meilahden urheilupuistossa on useampi kenttä, joten jos jollain on peli menossa, mahtuu varmasti jollekin muulle heittelemään. 

Halusin tulla teillekin vinkkaamaan tästä. Täältä löytyy eri paikat yökoriksille. 

Mukavaa sunnuntain jatkoa!

I’ve been playing a lot of basketball lately. It’s SUPER fun. The best way to enjoy outdoors, friends and get a little exercising done at the same time, if you ask me! 🙂

1dsc1501.jpg

 

Kommentit (4)
  1. Ulkona pelaaminen (jalkapallo ja koris varsinki) on ihan parasta! Itekki on tullut monesti mentyä kaveriporukan kanssa tänä kesänä, ja vaikka välillä porukka on ollut pienempi niin yleensä kentiltä löytyy muita jotka haluavat liittyä peliin ja näin pelaaja määrä kasvaa! Joka kerta on kyllä jäänyt aivan mahtava fiilis! 

    1. Se on just näin! Ihan loistava kesäsportti 🙂

  2. Oi kuulostaa ihanalta! Itsekin tykkään todella paljon kaikista pallopeleistä. Pitää mennä kokeilemaan tuota yökorista, 🙂

    1. Suosittelen! Siinä ei edes tajua urheilevansa 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *