YOUR WISH

Siinä missä New Yorkissa elellessämme tunsin itseni jatkuvasti inspiroituneeksi ja luovaksi, täällä täytyy luovuutta jotenkin vähän haeskella. Kauniit maisemat ympärillä innostavat kuvaamaan, mutta syvällisempiin teksteihin ei tunnu olevan tarpeeksi ärsykkeitä. 

Kun kävelin Manhattanin katuja, oli mieli jatkuvasti kierroksilla ja tuntui että useamman kerran päivässä saattoi olla jonkun tärkeän ajatuksen äärellä. Täällä saattaa kävellä rantaviivaa useamman kilometrin ilman, että yksikään jännittävä ajatus tulee mieleen.

Olen jälleen saman ajatuksen parissa, kuin kolme vuotta sitten : tappaako hyvinvointi luovuuden? En todellakan elä mitenkään erityisen kurinalaisesti täällä, mutta ei vain tee mieli alkoholia, uni tulee todella aikaisin, treeni tuntuu erityisen hyvältä ja terveellinen ruoka maistuu mahtavalta. Näiden asioiden seurauksena voin todella hyvin. 

Koska intoa kirjoittamiseen löytyy ja oma luovuus sen suhteen on jokseenkin kateissa tällä  hetkellä, kysynkin nyt teiltä, mistä asioista haluaisitte blogista lukea?

Olen saanut blogiurani aikana niin paljon inspiraatiota teidän ehdotuksistanne, kommenteistanne tai kyselyistänne. Vuorovaikutus teidän kanssanne onkin ollut parasta tässä blogin kirjoittamisessa.

Kommentit (19)
  1. Tuli mieleen tuosta ”hyvinvointi tappaa luovuuden”-kommentista: mulla on ollut jo jonkin aikaa sellainen tilanne, että rahat on TOSI vähissä ja oon kyllä sitä mieltä, että vaikka se onkin ihan järkyttävä v-mäistä laskea, että tänään voin ostaa tonnikalapurkin ja avocadon ja vielä ehkä vauvansosepurkinkin, niin se kyllä pistää ajattelemaan asioita toisesta vinkkelistä. Juurikin niin, että  mikä tässä elämässä on tarpeellista ja tärkeää. Kaikki turha (joskin pari tarpeellistakin) jää pois. Ja niiden ostotarpeiden tilalle pääkoppa ihme kyllä hakee pian jotain muuta, henkistä juttua. Se onnellisuus täytyy etsiä sisältä päin.

  2. MInä haluaisin vain sanoa, että kiitos tästä blogistasi. Blogisi, erityisesti postauksesi unelmien tavoittelusta ym. olivat suuressa osassa siihen, että uskaltauduin lopulta varamaan lentoliput Kaakkois-Aasiaan ja näin ollen lähden sinne reissaamaan yksin keväällä.

    Blogisi on ihana, jatka samaan malliin! Erityisesti pidän juurikin niistä pohdiskelevista postauksistasi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *