Youtuben parhaat meditaatio- ja joogavideot?

Kerroinkin eilen jo innostuneeni vihdoin joogasta ensimmäistä kertaa. Siinä jos jossain, on todella paljon merkitystä sillä, kuka tuntia pitää. Meillä oli Åressa niin taitava ja ihana joogaopettaja, että olen yrittänyt etsiä Youtuben videoviidakosta jotain yhtä hyvää, huonoin lopputuloksin. Kaipaan ohjausta, missä on jonkinlainen henkinenkin puoli mukana. Sen ei tarvitse olla mitenkään älyttömän korkealentoista, mutta pientä ajatusta olisi mukava saada liikkeiden tueksi. 

Huomasin myös pitäväni paljon melko nopeatempoisesta joogasta, jossa liikkeisiin ei jäädä pidemmäksi aikaa, vaan se on jatkuvaa flowta. Ystäväni Ausseissa vinkkasikin, että tämäntyylinen jooga voisi sopia minulle, ja oli kyllä aivan oikeassa vaikka suhtauduin silloin tähänkin epäilevästi :D

Koska olen vasta ihan alussa tässä harrastuksessani, kyselenkin teiltä: mitkä ovat teidän lempparivideoita kotijoogaan? Onko Youtube edes paras palvelu niiden etsimiseen? Kaikki vinkit ovat tervetulleita. Veikkaan että moni muukin voisi hyötyä niistä! 

Nyt meinaan viritellä maton olkkariin, laittaa pari kynttilää palamaan ja kokeilla taas jotain uutta videota. Olisi mukava löytää myös joku lyhyempi 15 minuutin energisoiva jooga, jonka voisi tehdä aamuisin. Myös ohjatut meditaatiot kiinnostaa!

Ihanaa sunnuntaita!!

 

Kommentit

Jennam (Ei varmistettu)

Yoga with Adriene on ihan paras! <3 Adriene on rento, huumorintajuinen Texasilainen ihanaihana yogi, jonka sivu on täynnä eri mittaisia ja eri tilanteisiin sopivia joogia. Adrienen ohjatut joogat ovat pelastaneet monet päivät. Kannattaa tutustua (ja rakastua). :)

Elisa Lepistö

Heiii ihanaa! Kiitos paljon vinkistä, arvasin että teiltä löytyy hyviä :) täytyy ehdottomasti kokeilla!!<3

Ebbs (Ei varmistettu)

Yoga with adriene sopis munkin mielestä sulle :)

Elisa Lepistö

Jess, testiin menee! Kiitos <3

Kriselda
Kriselda

Jeee vihdoin! Ihana kuulla Elisa ;) Ja todellakin samaa mieltä, opettajalla on valtava merkitys (oli laji mikä tahansa).

Elisa Lepistö

Hahah, joo finally! Kyllä musta vielä joogi koulitaan ;)

Vaahtis (Ei varmistettu)

Yoga with adriane ehdottomasti!! Oon tosi nirso joogavideoiden suhteen ja Adriane on ainoa joka mulle kelpaa :D

Elisa Lepistö

Ihan mahtavaa, että täällä nousee niin selkeä suosikki! Onneksi kysyin teiltä, kun tuolla videoviidakossa on tarjoilla vaikka mitä :D

Eveliinak1 (Ei varmistettu)

Mulle Yoga with Adriene on myös tuttu, mutta en itse diggaile niin paljon hänen videoistaan. Itsekin fanitan eniten flow joogaa ja Youtubesta suosittelisin Cat Meffania ja Alo Yogaa (ne jotkut strength-videot esim. Josh Kramerin on rankkoja!). Boho Beautifulilla on myös muutamia hyviä lyhyitä harjoituksia.

Elisa Lepistö

Ihanaa, laitan nääkin ehdottomasti kokeiluun! Ihan uusi maailma on selkeästi avautunut nyt :) kiitos vinkeistä!!

Anette D (Ei varmistettu)

Itse tykkään Cat Meffanin videoista! :) Tykkään melko nopeatempoisesta joogasta kanssa, ja Catilta löytyy monenlaista erilaista/eri pituista videota, ja myös meditaatio- sekä hengitysharjoituksia (ainakin Yoganuary 2.0 videoissa tosi monessa aloitettiin niillä).

Elisa Lepistö

Kuulostaa todella hyvältä! Kokeilen ehdottomasti :) kiitos vinkeistä!!<3

Jem (Ei varmistettu)

Moi Elisa!
Jos meditaatioita haluat kuunnella, niin youtube kanava The Honest Guys tarjoaa mielestäni niin pitkiä kuin lyhyitä laadukkaita meditaatioita joka tilanteeseen. Kertojana erittäin miellyttävä mies-ääni ja videot ovat neutraaleja sanomiltaan, joten sopivat kelle vain!:)

Elisa Lepistö

Mahtavaa! Taidan heti tänään kuunnella jonkun :) kiitos vinkkauksesta!<3

Vierailija (Ei varmistettu)

Yoga woth adrienelle iso suositus multakin! En oo sen löytämisen jälkeen kelpuuttanu muiden videoita :D

Elisa Lepistö

Tää on nyt noussut niin monelta että pakko kokeilla varmaan heti huomenna :D

Ankrylik (Ei varmistettu)

Itse olen tykännyt tosi paljon YogaTX:n joogavideoista, erityisesti suosittelen Cole Chancen ja Savannahin ohjaamia tunteja. Löytyy tosi paljon erilaisia ja eri mittaisia tunteja, lisäksi suosittelen Savannahia siitä syystä, että hän ottaa mielestäni erityisen hyvin tuon henkisen puolen joogasta mukaan omiin videoihinsa. :)

Iteki olisin just suositellu Yoga TX:ia! Cole Chance on paras! Joissain joogavideoissa on päälle tehty selostus, se ei musta jotenki toimi videolla. On kivempi, ku ohjaaja juttelee suoraan :) Noissa videoissa on mun mielestä hyvin selitetty jotkut vaikeat jutut, esim. liikkeiden suunnat. Joogassa (jos ei ole siis saanut henk. koht. ohjausta) kestää aika kauan tajuta joidenkin liikkeiden idea, hengitys ja just sellaset energiasuunnat.

Elisa Lepistö

heii te ootte ihan parhaita! vitsi miten hyviä vinkkejä teiltä on tullut <3 kiiiiitos! tää kuulostaa oikein hyvältä!

Ma olen jo pitkaan luottanut Lesleyeen (hae YouTubesta Fightmaster Yoga). Sielta loytyy paljon eri tyylisia ja mittaisia tunteja.

Vierailija (Ei varmistettu)

Yoga TX:n Cole Chance ja Alo Yoga, niille iso suositus. Joogailin kanssa alkuun Adriennen tahdissa, mutta sen alkusepustukset on usein liian pitkiä näin kärsimättömälle joogille :D

emiliaidamaria (Ei varmistettu)

Moi Elisa! Jos sua ei haittaa n. 10e kuukausimaksu, suosittelen ehdottomasti ja täydestä sydämestäni www.oneoeight.com ia. Sivun takana on ruotsalaistaustainen Rachel Brathen (löytyy igstä yoga_girl) joka vaikuttaa mm joogaopettajana Aruballa tällä hetkellä.
Sivuston joogat ja opettajat on tosi laadukkaita ja sieltä löytyy tunteja ihan joka lähtöön - vauhdikkaampaa ja fyysisempää, hitaampaa ja rauhallisempaa ja myös opettajia joilla on ohjaamiseen henkinen touch. Mun lemppari on Rachelin lisäksi Jennifer Pastiloff. Tyylin ja keston voi valita itse. Sivustolta löytyy myös videoita ohjattuihin meditaatioihin, klippejä astrologian maailmaan ja terveellisiä reseptivideoita. Ihan kaikkea! &lt;3. Sivustoa voi kokeilla ilmaiseksi 10pv, jos innostut. :)
Kivoja joogahetkiä!
Emilia

Jonna (Ei varmistettu)

YouTubessa namasteTV:n namaste yoga jaksot on tosi hyviä. Tykkään kans yogoben videoista ja siellä varsinkin Kaisa Kärkkäisen ja Satu Tuomelan joogista. Tykkään Sami Minkkisen meditaatioista.

Kommentoi