12 X KESÄKYSYMYKSET

Still Life

 

Minnea haastoi mut miettimään kesäisiä juttuja kahdentoista kysymyksen muodossa. Olipa kiva miettiä vastauksia näihin, ja sain myös vähän lisää inspiraatiota kesän bucket listalle (joka on tulossa blogiin pian!)!

(1) Lippis vai lierihattu? 

Tykkään molemmista, mutta tällä hetkellä valitsisin ehkä klassisen lierihatun! Lippiksiäkin omistan muutamia, ja ne taas toki sopii hyvin vähän rennompaan kesäasuun.

(2) Pehmis vai jäätelöpallo? 

Jäätelöpallo! Pehmikset maistuu pari kertaa kesässä, mutta jäätelöpallojen valikoimaa en pysty vastustamaan! :D

(3) Herneet vai mansikat? 

Mansikat, ihan ehdottomasti!

(4) Palju vai järvivesi? 

En muista olenko koskaan edes käynyt paljussa! Järvessä olisi kyllä kiva päästä uimaan pitkästä aikaa, täällä rannikolla kun uimavesi on yleensä merivettä.

(5) Grilliherkut vai kesäkeitto? 

Ehdottomasti grilliherkut, varsinkin halloumijuustoa, kasviksia, sieniä...nam!

(6) Mökki vai teltta? 

Mökkeilyä tulee nykyisin harrastettua harmittavan vähän, mutta tänä kesänä aion mennä käymään mökillä! Telttailu on ehkä vähän liian extremeä mulle,vaikka olisihan teltassa ihan hauska olla yötä. Ei ehkä kuitenkaan metsän keskellä vaan vähän lähempänä asutusta :D

(7) Varjo vai auringonpaiste? 

Sopivasti molempia. En ole mikään auringonpalvoja, enkä viihdy usein suorassa auringonpaisteessa kovin pitkää aikaa. Vaikka tykkäänkin lämmöstä, valitsen usein vähän viileämmän varjopaikan.

(8) Kesäsade vai kesätuuli? 

 Molemmat kuuluu kesään, mutta pienessä kesäsateessa on kyllä aina jotain suloista tunnelmaa. Ja se tuoksu!

(9) Lavatanssit vai festarit? 

Festarit, vaikka festareilla tuleekin käytyä nykään todella harvoin. Qstock täällä Oulussa on muodostunut perinteeksi, ja viime kesänä olin ensimmäistä kertaa Qstockissa talkoolaisena. Se oli tosi mukava ja antoisa tapa osallistua festareihin! Lavatansseissa voisi kyllä olla hauska joskus käydä, voisi ainakin pukea päälle jonkun teemaan sopivan kesämekon ja kukkaseppeleen! 

(10) Roadtrip vai riippumatto? 

Rento roadtrip olisi mahtava! Viime kesänä käytiin poikaystävän kanssa muutaman päivän reissu asuntoautolla, ja se oli oikeasti tosi mukava tapa matkustaa. Vaikka pakko sanoa että vähän kyllä nauratti kun me kaksi noviisia kurvailtiin jättimäisellä asuntoautolla ja oltiin varmaan vähän huvittava näky karavaanarialueilla kaikkien konkareiden keskellä :D

(11) Hiirenkorvat vai syreenintuoksu? 

Syreenintuoksu, siitä tulee aina mieleen lapsuuden kesät :)

(12) Mato-onki vai golfmaila? 

Voiko vastata minigolf-maila? :D Golfia en pelaa, enkä muista milloin olisin viimeksi onkinut. Mutta minigolf on hauska ajanviete kesäisin!

Millaisia vastauksia teillä olisi näihin kysymyksiin?!

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

Hauska haaste, tätä lukiessa tuli ihan kesäfiilis :)

Siri H
Still Life

Tähän oli kyllä kiva vastailla, saa vapaasti kopsata haasteen! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.