3 HUONOA JA 3 HYVÄÄ TÄLTÄ VIIKOLTA

IMG_9366.jpg

IMG_9346.jpg

– Keittiöremontti. On tietysti kiva että me saadaan vuokranantajan toimesta uusi keittiö, mutta argh tätä kaaosta!! Jääkaappi on tällä hetkellä olohuoneessa ja keittiön huonekalut ympäri kämppää, keittiö on täynnä työkaluja ja uusia ja vanhoja kaappeja, ja me eletään mikroruualla 😀 Mutta ei se auta kun kestää tätä retkitunnelmaa vielä muutama päivä. Odotan jo kyllä innolla että pääsee sisustamaan uutta keittiötä jossa on uudet isommat tasot ja uusiksi maalatut seinät!

– Meidän Mimmi-pupulla oli ilmeisesti alkava suolitukos, ja se repppana lakkasi keskiviikkona kokonaan syömästä, eikä ollut yhtään oma energinen ja vilkas itsensä. Onneksi tajuttiin tilanne ajoissa ja osattiin aloittaa kotihoito, eikä eläinlääkärille tarvinut lähteä. Kaneille nuo suolitukokset voi olla kohtalokkaita, mutta onneksi selvittiin tällä kertaa säikähdyksellä <3

– Kahden yllämainitun myötä muodostunut väsymys. Aion nukkua niiiin paljon tänä viikonloppuna! Pitäisi kyllä muutenkin opetella arkisin menemään nukkumaan aiemmin..mulla vaan jostain syystä venyy nukkumaanmeno melkein aina lähes puoleenyöhön.

 

IMG_9339-2.jpg

IMG_9331.jpg

+ Tämän viikon hyvät jutut ovat olleet aika materialistisia, mutta eikö se ole välillä ihan okei? Mua ilahdutti suuresti tuo Lindexin aletangosta löytynyt sinivalkoinen ruutupaita, joka maksoi vaan 10 euroa!

+ Sain blogin kautta kokeiltavaksi Laveran ja parin muun merkin luonnonkosmetiikkatuotteita, joita olen innolla testaillut. Niistä tulossa lisää blogiin ensi viikolla!

+ Ihanat ystävädeitit, torstain saunavuoro ja hyvä Netflix-dokkari.

Rentouttavaa viikonloppua! 

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

Kommentit (2)
  1. Todella ihana tuo ruutupaita <3 Alerekeiltä tulee löydettyä kivoja juttuja kunhan jaksaa vaan tonkia! Huippua viikonloppua! 🙂

    1. Eikö olekin! 🙂 Huippua viikonloppua myös sulle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *