5 x PALJASTUKSIA

– Postailen blogiin cooleja sarjavinkkejä, mutta totuus on se että olen viettänyt kesän Yle Areenassa kotimaisten suosikkisarjojeni kimpussa. Meidän telkkarissa pyörii lähes päivittäin Uusi päivä. En seurannut sarjaa muutamia pätkiä lukuunottamatta sarjaa ollenkaan kun se tuli telkkarista, vaan jäin siihen koukkuun viime kesänä kun vietin päivät kotona vastasyntyneen Lydian kanssa. Uusi päivä on sopivan leppoinen sarja päivän touhujen taustalle. Toinen mun kotimainen suosikkisarja on ysärillä tehty Metsolat jonka katson läpi aina säännöllisin väliajoin 😀 En tiedä miksi oon niin tykästynyt tuohon sarjaan, ehkä se johtuu siitä että mun lapsuudenkodissa katsottiin sitä ja jotenkin mulle tulee siitä niin kotoisa fiilis. What’s next – Kotikatu?

– Aloin vähän aikaa sitten luonnostelemaan ”kesän lempparivaatteet”-postausta, mutta sen kirjoittamisesta ei tullut yhtään mitään. Mulla löi ihan tyhjää – mihin olen edes pukeutunut koko kesän? Vastaus: ulos mennessä oon pukeutunut maailman helpoimpiin kesämekkoihin, mutta heti kotiin tullessa riisunut itseni alusvaatteisiin ja toppiin koska meidän asunnossa on ollut koko kesän ihan pirun kuuma! Kesän lempparivaatteiden lista ei siis ole kovin pitkä..

– Mekoista puheen ollen, mulla on yksi ällöttävä vaatteisiin liittyvä tapa. Mulla on työpöytäni tuolilla aivan koko ajan epämääräinen vaatekasa. Puhtaita vaatteita, likaisia vaatteita, kerran käytettyjä vaatteita…Aina kun istahdan pöydän ääreen, nakkaan vaatekasan sängylle, ja kun menen nukkumaan, heitän vaatteet takaisin tuolille. Tätä toistuu niin kauan että vaatekasa on kasvanut jättimäisen kokoiseksi jolloin heitän koko kasan pyykkikoneeseen. (apua, sanokaa etten ole ainut jolla on tällainen tapa…)

– Oon ihan parantumaton herkkusuu. Meille piti tulla viikonloppuna vieraita, mutta treffit peruuntuivatkin. Tarjoilut ehdittiin kuitenkin ostaa, ja arvatkaas vaan kenen suuhun ne ovat kadonneet pikkuhiljaa.. En vaan pysty olla syömättä herkkuja jos tiedän että niitä on kaapissa! 😀

– Oon aika pettynyt kun Suomen Love Islandista ei tulekaan koronan vuoksi uutta kautta tänä syksynä. Vaikka kritisoin sarjaa jyrkästi etukäteen, jäin siihen kuitenkin aivan koukkuun ja se oli yksi viime syksyni arki-iltojen pelastuksista. Onneksi kohta alkaa kuitenkin Big Brother Suomi ja Ensitreffit alttarilla!

Kerro mulle joku paljastus itsestäsi!

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

muoti oma-elama paivan-tyyli
Kommentit (2)
  1. Jes, ihanaa etten oo ainut! 😀 Ensitreffit alttarilla kiinnostaa kyllä aina vuosi toisensa jälkeenkin.

  2. Täällä kans jo ootellaan innolla uutta Ensitreffit alttarilla -kautta ja kasataan epämääräisiä vaatekasoja tuolien selkänojille. 😀

    https://astuharhaan.wordpress.com/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *