5x3 hyvää asiaa

Still Life

 

 

Ihana Vilhelmiina haastoi mut mukaaan 5x3 hyvää asiaa-haasteeseen, eli siis kertomaan kolme hyvää asiaa päivästäni, tästä vuodesta, elämästäni, minusta ja blogistani. Olipa kiva (ja myös vähän vaikea) keksiä näihin vastauksia!
 

Kolme hyvää asiaa:

Päivässäni:

- Tämä, ihan tavallinen arki jonka saa jakaa kivassa kodissa miehen ja ihanien lemmikkien kanssa.
- Musiikki. Musiikki kuuluu mun jokaiseen päivään. En voi tehdä kauppareissua, kirjoittaa blogijuttuja tai siivota ilman että mukana on juuri siihen hetkeen ja tunnelmaan sopivaa musiikkia.
- Se että jääkaapissa on valmiiksi eiliseltä jäänyttä ruokaa koko päiväksi!
 

Tänä vuonna:

- Positiivinen usko ja fiilis siihen että tästä vuodesta tulee hyvä vuosi!
- Kaikki edessä olevat kivat asiat ja jutut joita odottaa: kihlajaismatka, kesä ja tapahtumat..
- Itseni kehittäminen ja uuden oppiminen - oli se sitten uusi ala, kieli tai joku muu mielenkiintoinen juttu!

Elämässäni:

- Tietysti kaikki tärkeät ihmiset ja lähimmäiset.
- Haaveilu. Mitä olisi elämä ilman haaveita ja unelmia? Oon varsinainen haaveilijatyyppi ja mulla on mielessä koko ajan monta isompaa tai pienempää haavetta ja unelmaa. Osa toteutuu ja osa jää vaan haaveeksi mutta kulkee mukana tärkeänä suunnannäyttäjänä elämänvalinnoissa.
- Se, että on syntynyt paikkaan ja aikaan jossa voi elää ihan omannäköistä elämäänsä, olla vapaa ja rohkeasti sellainen yksilö kuin on.

Minussa:

- Suhteellisen hyvä itsetunto ja se että pidän itseäni ihan kivannäköisenä ja hyvänä tyyppinä. On paljon helpompi elää kun ei tarvitse kritisoida koko ajan itseään ja omia tekemisiään, vaan yrittää suhtautua itseensä lempeästi ja kannustavasti (ainakin suurimman osan ajasta..).
- Innostumisen taito. Innostun koko ajan jostakin: uudesta harrastuksesta, tv-sarjasta, arkiruokareseptistä, tyylistä - ihan mistä vaan. Toivon että innostumisen taito pysyy mukana koko elämän.
- Luovuus. En ehkä ole maailman tarkin piirtäjä tai taitavin leikkaamaan saksilla suoraan, mutta osaan tehdä hienoja kollaaseja, sisustaa, tehdä asetelmia ja maalailla nättejä hedelmiä.

Blogissani:

- Se että olen alusta asti tehnyt rohkeasti omaa juttuani ja saanut tehtyä blogista omannäköisen ja inspiroivan (mulle itselleni ja toivottavasti myös teille!) kanavan.
- Bloggaamiseen muodostunut rutiini ja tiheä postaustahti.
- Te ihanat lukijani! Oon aina super iloinen (ja yllättynyt) että jaksatte käydä lukemassa mun juttuja, kommentoimassa ja painamassa sydäntä <3 Kiitos!

En haasta mukaan ketään, tämän haasteen saa tehdä kuka haluaa! :)

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

<3 <3 <3

Siri H
Still Life

<3 :)

Siri H
Still Life

<3 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.