6 BIISIÄ MUN SOITTOLISTALLA NYT

 

viva la vida.jpg

Coldplay-Lovers in Japan (ja koko Viva La Vida or Death And All His Friends-levy)

Coldplay on ollut yksi mun suosikkibändeistä jo yli kymmenen vuoden ajan, ja jostain syystä kuuntelen bändiä aina eniten syksyisin. Viime viikkoina oon kuunnellut paljon bändin kymmenen vuotta sitten julkaistua Viva La Vida or Death And All His Friends- levyä, joka kuulostaa pitkästä aikaa ihan super hyvältä. Miksi oi miksi Coldplay ei ole vieläkään keikkaillut Suomessa?!

Iisa-Kiitos Exille

Iisan uusi levy julkaistaan ensi viikolla, ja levyltä on jo julkaistu muutama uusi biisi, viimeisimpänä levyn nimikkobiisi Kiitos Exille. Uudet biisit kuulostavat tosi erilaiselta, popimmalta Iisalta, mutta just siksi odotan uutta levyä innolla!

Anna Puu-Siamilaiset kaksoset

Anna Puu on yksi mun suomalaisista suosikkilaulajista, sen lisäksi että tykkään hänen musiikistaan, hän vaikuttaa myös niin kivalta ja pirtsakalta tyypiltä. Anna Puun uusinta levyä olen ehtinyt kuunnella läpi vasta muutaman kerran, mutta ihastuin Siamilaisii Kaksosii-biisiin ihan heti.

The xx-Seasons Run

Tutustuin The xx:n musiikkiin vasta reilu vuosi sitten, mutta bändin I See You-levy on ollut ahkerassa soitossa siitä asti. Tällä hetkellä mun lempparibiisi levyn deluxe-versiosta on rauhallinen ja tarttuva Seasons Run.

The Hearing-When in Doubt, Repeat These Words

Onko teille suomalainen The Hearing tuttu? Mä olen kuunnellut artistin kahta albumia, Adriania ja Doriania säännöllisin väliajoin viimeiset pari vuotta, ja vihdoin artisti julkaisi myös uutta musaa! When in Doubt, Repeat These Words- biisi kolahti heti ja kovaa.

Vesta-Ota varovasti (ja koko Lohtulauseita-albumi)

En vaan pääse yli siitä miten huippu Vestan Lohtulauseita-albumi on! Vestan keikka Qstockissa oli tämän vuoden paras, ja odotan jo innolla Vestan keikkaa Oulussa 16. marraskuuta.

Mitä biisejä sun soittolistalla on ollut viime aikoina?

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit (6)
  1. Toi The Hearingin biisi on mielettömän ihana 🙂 tulee niin hyvä fiilis!

    1. Se on kyllä ihan huippu 🙂

  2. Olin kokonaan unohtanut The Hearingin. Kiitos muistutuksesta! 🙂

    1. The Hearing on ihan huippu! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *