7 VUOTTA YHDESSÄ

Tulevana sunnuntaina me vietetään meidän puolivuotishääpäivää ja tämän kuun lopussa seurustelun vuosipäivää!

Seitsemän vuotta yhdessä mun lempparityypin kanssa. Niistä viisi vuotta ollaan asuttu yhdessä, reilut puolitoista vuotta ollaan oltu kihloissa, puoli vuotta naimisissa ja melkein neljä kuukautta Lydian vanhempia.

Miksi ihastuin häneen?

Hän on hyväsydäminen ja lempeä. Hurmaava ja huolehtivainen. Välittää aidosti läheisistään. Hän on fiksu ja sivistää minua usein asioista josta en tiedä mitään. Hän on loistava isä. Olemme samalla taajuudella ja arvostamme toisiamme. Lohdutamme, tuemme ja kehumme. Nauramme samoille jutuille ja ajattelemme monista asioista hyvin samalla tavalla. Ja toisaalta taas olemme hyvin erilaisia ihmisiä. Mutta siinä kai se juju piileekin!

Kaikki hänen kanssaan on tuntunut jotenkin niin luonnolliselta. Seurustelun aloittaminen, yhteenmuutto, kihlautuminen, naimisiinmeno ja vanhemmuus. Meillä ei ole ollut isoja riitoja tai kriisejä. Kun me aloitettiin seurustelemaan, asuttiin eri kaupungeissa ja nähtiin siksi välillä aika harvoin. Näin jälkikäteen ajateltuna se oli tosi hyvä juttu – välimatkan vuoksi seurustelu eteni juuri sopivaan tahtiin.

Vaikka olemme hitsautuneet todella hyvin yhteen, meillä molemmilla on kuitenkin omat juttumme. Se on tosi tärkeää. Kun jakaa yhteisen elämän, kodin ja arjen, niin on ihan tervettä että molemmilla on omat kiinnostuksenkohteet ja harrastuksia kodin ulkopuolella.

Ihanaa vuosipäivää, paras ystäväni <3

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

Kommentit (4)
  1. vilhelmiina hellstén
    5.9.2019, 13:16

    Ihanat, onnea teille ja teidän yhteiselle tulevaisuudelle <3 <3:)

    1. Kiitos sinä ihana! <3

  2. Kiitos! 🙂 Seitsemän vuotta on kyllä hurjan pitkä aika!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *