DIY MAKRAMEE-SULKAKORVIKSET + ALEKOODI

Kaupallinen yhteistyö: Ilonninni

Netti on pullollaan vaikka mitä kivoja diy-askarteluohjeita, mutta mun täytyy myöntää että olen aika toivoton tapaus saattamaan diy-projektini alusta loppuun asti. Saatan kyllä aloittaa uuden projektin suurella innokkuudella, mutta jossain vaiheessa matkaa into vähenee tai aikaa ei vaan löydy. Viimeksi sain valmiiksi jouluisen himmelin paperipilleistä, mutta sain aikaiseksi ripustaa himmelin esille vasta joulunpyhien jälkeen…

Tämän vuoksi liputankin nykyään ennen kaikkea helppojen ja nopeiden diy-juttujen puolesta. Askartelu ja käsillä tekeminen on kivaa, mutta vielä kivempaa se on silloin kun tuotoksen saa suhteellisen näppärästi ja nopeasti valmiiksi. Ja varsinkin silloin kun muutamalla klikkauksella saa tilattua kotiin diy-paketin joka sisältää kaikki projektiin tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet!

Bongasin alunperin Ilonninnin söpöt ja symppikset korvikset ja käsityöt Instagramista. Ilonninni järjestää pääkaupunkiseudulla inspiroivia, kaikille sopivia työpajoja, joissa valmistetaan kauniita ja trendikkäitä käsitöitä. Ilonninnin verkkokaupasta löytyy myös valmiita tuotteita ja tuotteita on mahdollista tilata mittatilauksena. Inspiraationa tuotteisiin ovat kierrätysmateriaalit.

Yksi suosituimmista Ilonninnin työpajoista on tällä hetkellä makrameekorvistyöpaja, ja mä pääsin  itse kokeilemaan makramee-sulkakorvisten valmistusta!

Makramee-sulkakorvisten diy-paketista löytyy korunosat, valmiiksi leikatut langat sekä kirjalliset ja kuvalliset ohjeet. Näiden lisäksi korvisten valmistukseen tarvitsee vain kamman ja suhteellisen terävät sakset. Ja niihin teräviin saksiin kannattaa tosiaan panostaa! Muuten korujen tekeminen on suhteellisen helppoa, mutta leikkaaminen on haastavin osuus.

Musta tuntuu että olisin tarvinnut vielä yhden ekstraparin korviksia niin lankojen leikkaamista olisi voinut treenata ennakkoon 😀 Niistä ensimmäisistä tekemistäni korviksista ei nimittäin tullut kovin kauniit.. Mutta varovasti ja harkitusti kun tekee niin kyllä leikkaaminen onnistuu. Leikkausvaiheessa kannattaa myös välillä kampailla lankoja uudelleen niin näkee vähän kuinka langat asettuvat ja miltä ne näyttävät halutussa mitassa. Nämä lohenpunaiset korvikset onnistuivat mun tekemistä koruista parhaiten, niiden muodosta tuli kaunis, ja sopivan liukasta lohenpunaista lankaa oli miellyttävä käsitellä.

Jos haluat kokeilla korvisten valmistusta mutta et pääse Ilonninnin työpajaan, verkkokaupasta voi kätevästi tilata diy-paketteja korvisten valmistusta varten! Verkkokaupasta löytyy makrameesulkakorvis-paketteja neljässä ihanassa eri värissä: okra, marjapuuro, lohenpunainen ja kultakutri. Diy-pakettien langat ovat valmistettu suomalaisessa perheyrityksessä tekstiiliteollisuuden ylijäämälangasta. Korun osat on ruostumatonta terästä.

Diy-pakettien avulla voi järjestää vaikka oman kässäillan kavereiden kanssa. Tällä hetkellä verkkokaupasta löytyy neljää eri väriä. Koodilla SIRIMOI saa 20 prosentin alennuksen diy-paketeista 24.1 2020 asti!

PS. Kannattaa muuten tsekata Ilonninnin verkkokaupan muutkin tuotteet, joihin kuuluu esimerkiksi suloiset mini-makrameet ja fimokorvikset!

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

Kommentit (2)
  1. Korviksista tuli kyllä ihanat! Munkin kärsivällisyys on aika usein koetuksella askartelujen ja käsitöiden kanssa… mutta nää korvikset oli onneksi suht helppo tehdä 😀 Ihanaa viikonloppua sulle!

  2. Kiitos vinkistä, ehdottomasti haluan tutustua paremmin!:) Tykkään käsillä tekemistä, mutta usein aika ja kärsivällisyys ei riitä mihinkään kovin työlääseen… Nuo korvikset on aivan ihanat!<3
    Mukavaa viikonloppua,
    Ida Kotona kaupungissa -blogista
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *