FIILIKSIÄ LAPSEN PÄIVÄKODIN ALOITUKSESTA

Meidän perheessä alkoi syyskuun alussa uudenlainen arki kun 2v 4kk ikäinen Lydia aloitti päiväkodin! Luonteeltaan iloisen ja sosiaalisen neidin päiväkotitaival on alkanut pääpiirteissään hyvin. Pääsimme etukäteen käymään päiväkodissa leikkimässä pari kertaa ennen varsinaisen hoidon aloittamista, ja se on ollut suuri etu sekä lapselle itselleen että meille vanhemmille.

Aamuisin Lydia on ollut välillä melko itkuinen, mutta on kuitenkin lähtenyt reippaasti mukaan päiväkodin touhuihin, nukkunut siellä joka päivä päiväunet ja tullut iloisena kotiin. On ollut hauskaa huomata miten jo lyhyessä ajassa päiväkodin aloittaminen on vaikuttanut myönteisesti lapseen – erityisesti puheenkehityksessä. Lydialla ei juurikaan tule vielä lauseita, mutta päiväkodin aloituksen myötä uusia sanoja on tullut valtavasti lisää!

Lydian on tarkoitus olla päiväkodissa noin kolmena päivänä viikossa, joka on varmasti sopiva määrä ainakin näin alkuun. Kotipäivät vanhempien ja pikkuveljen kanssa ovat tietysti nekin tärkeitä. Tuntuu jotenkin ihan hurjalta että meidän perheessä on jo päiväkotilainen!

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

perhe lapset vanhemmuus
Kommentit (2)
  1. Ihanan näköinen huone! <3

    1. Voi kiitos, huone on kyllä viihtyisä sekä lapsen että vanhempien mielestä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *