HELMIKUUN PARHAIMMAT

Koirakaverin vierailu
Ystävänpäiväviikonloppuna saatiin ihana Nunnu-mopsi meille yön yli hoitoon. Me olemme mieheni kanssa molemmat tosi koirarakkaita, mutta ajatus omasta koirasta ei tunnu vielä kovin ajankohtaiselta. Siksi olikin tosi mukavaa saada ruttunaama meille hoitoon ja päästä rapsuttelemaan sitä sydämensä kyllyydestä! Lydia antoi koiran olla alkuinnostuksesta toivuttuaan yllättävän rauhassa ja kävi söpösti välillä rapsuttelemassa sitä ja yritti saada sen omiin leikkeihinsä mukaan 😀

Kodin sisustaminen
Olen saanut helmikuun aurinkoisista aamuista mielettömän paljon energiaa. Kotikin näyttäytyy (kirjaimellisesti) uudessa valossa. Olen laittanut ikkunoihin keväisempiä verhoja, naputellut lisää tauluja seinille ja vaihtanut viherkasveille uusia multia ja siirtänyt niitä isompiin ruukkuihin.

Sarjahetket & peli-ilta miehen kanssa
Helmikuussa olemme miehen kanssa viettäneet normaalia enemmän aikaa telkkarin äärellä. Se on ollut ihan leppoinen tapa viettää yhteistä aikaa – nyt kun leffaan tai muihin rientoihin ei pääse. Mua kiinnostaa katsoa true crime-aiheisia dokumentteja ja rikossarjoja, ja välillä saan miehenkin houkuteltua niihin mukaan, hah! Netflixistä katsoimme Yorkshiren viiltäjä-dokumentin, joka oli kaikessa raakuudessaan todella mielenkiintoinen. Tiger King-dokumentti oli samaan aikaan järkyttävä, todella erikoinen ja viihdyttävä. Suosittelen tutustumaan!

Dokkareiden lisäksi katsoin Yle Areenasta Aikuiset-sarjan toisen kauden. En ehkä täysin yhdy sarjan ylistykseen, mutta oli se kuitenkin ihan hauskaa katsottavaaa. Mun täytyy myös myöntää että odotin innolla Tempppareiden uusinta kautta…kaikessa älyttömyydessään sarja silti koukuttaa, varsinkin nyt kun mukana on mielenkiintoisen oloisia (ja uusia :D) pareja.

Sarjojen katselun lisäksi vietimme erään illan mieheni kanssa lautapelien ääressä. Hän on intohimoinen pelaaja ja saa aina silloin tällöin minutkin innostumaan jostakin pelistä 😀 Lautapelejä pitäisi kyllä harrastaa enemmänkin, se on mukavaa vaihtelua ruudun tuijottelulle.

Raskauden seuranta & pikkuisen liikkeiden tunnustelu
Raskaussovelluksen mukaan raskautta on takana ihan juuri 50%! Voi miten iloinen olenkaan ollut vauvan selkeästi tuntuvista liikkeistä. Iltaisin on ollut aivan ihana mennä makoilemaan sänkyyn ja kuulostella pikkuisen liikkeitä ja vastata niihin vatsan silittelylla ja taputtelulla. Liikkeet ovat tuntuneet niin selkeästi jo monta viikkoa, että viime viikolla ehdin säikähtää kun vatsassa tuntui olevan hiljaista. Kävin varmuuden (ja oman mielenrauhan) vuoksi neuvolassa tsekkaamassa vauvan sykkeet, jotka kuulostivat onneksi aivan normaalilta. Vauva oli vain ilmeisesti pyörähtänyt eri asentoon ja liikkeet tuntuivat sen vuoksi vaimeammin – hänellä on kuitenkin kohdussa vielä hyvin vielä tilaa myllertää. Muutaman viikon päästä meillä on edessä kauan odotettu rakenneultra!

Mitkä oli sun lempijuttuja helmikuussa? 🙂

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

perhe lapset sisustus vanhemmuus
Kommentit (2)
  1. Kiitos, kiva jos tykkäsit 🙂

  2. Mielenkiintoinen postaus!❤️

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *