Kesän eka piknik

Still Life

 

Jes, eka kohta kesän bucket lististä jo yliviivattu! Eilen nimittäin saapui lämpöaalto tänne Ouluunkin, ja me juhlistettiin ihanan lämpöistä päivää menemällä piknikille. Mulla oli pitsahammasta kolottanut jo monta viikkoa, joten päätettiin hakea pitsat mukaan ja mennä syömään ne ulos kauniiseen Linnansaareen. Iso peukku muuten tuolle Kotipizzan The Mozzarella-pitsalle, oli nimittäin hyvää (eikä kuulemma ollut valittamista  myöskään tuossa härkis-burgerpitsassa)!
 

Tuo Linnansaari on kyllä yksi Oulun näteimpiä paikkoja, jossa kannattaa ehdottomasti vierailla jos sattuu tänne päin suuntaamaan. Samoin kuin nuo kaikki tuossa lähistöllä olevat muut saaret ja sympaattiset sillat. Tuota "siltareittiä" Linnansaaren ohi tulee usein kuljettua lenkillä, joten oli kerrankin kiva istua alas ja ihastella paikkaa ihan ajan kanssa.
 

 

SEURAA:

Bloglovin & Pinterest

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana idea tuo pizzapiknikki. :) Itse sitä ottaa helposti ressiä että piknikillä pitäisi olla kauheasti omia eväitä ja siksi sitä pitäisi suunnitella tarkemmin... Kun todellisuudessa piknikki onnistuu aika ex-temporee myös kun hakee ruoat ulkoa ja istuu vaikka kaulahuivin päällä.

Siri H
Still Life

No niinpä! Tosi helppoa ja stressitöntä, eikä tarvitse raahata mitään isoa piknik-koria mukana :D

Kommentoi