Kesän eka piknik

 

IMG_6027 (2).JPG

IMG_5975 (2).JPG

IMG_6041 (2).JPG

piknik2.JPG

Jes, eka kohta kesän bucket lististä jo yliviivattu! Eilen nimittäin saapui lämpöaalto tänne Ouluunkin, ja me juhlistettiin ihanan lämpöistä päivää menemällä piknikille. Mulla oli pitsahammasta kolottanut jo monta viikkoa, joten päätettiin hakea pitsat mukaan ja mennä syömään ne ulos kauniiseen Linnansaareen. Iso peukku muuten tuolle Kotipizzan The Mozzarella-pitsalle, oli nimittäin hyvää (eikä kuulemma ollut valittamista  myöskään tuossa härkis-burgerpitsassa)!
 

oiknik3.JPG

IMG_6022 (2).JPG

IMG_6058 (2).JPG

Tuo Linnansaari on kyllä yksi Oulun näteimpiä paikkoja, jossa kannattaa ehdottomasti vierailla jos sattuu tänne päin suuntaamaan. Samoin kuin nuo kaikki tuossa lähistöllä olevat muut saaret ja sympaattiset sillat. Tuota ”siltareittiä” Linnansaaren ohi tulee usein kuljettua lenkillä, joten oli kerrankin kiva istua alas ja ihastella paikkaa ihan ajan kanssa.
 

piknik1.JPG

IMG_6046 (2).JPG

IMG_6039 (2).JPG

 

SEURAA:

Bloglovin & Pinterest

Kommentit (2)
  1. Ihana idea tuo pizzapiknikki. 🙂 Itse sitä ottaa helposti ressiä että piknikillä pitäisi olla kauheasti omia eväitä ja siksi sitä pitäisi suunnitella tarkemmin… Kun todellisuudessa piknikki onnistuu aika ex-temporee myös kun hakee ruoat ulkoa ja istuu vaikka kaulahuivin päällä.

    1. No niinpä! Tosi helppoa ja stressitöntä, eikä tarvitse raahata mitään isoa piknik-koria mukana 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *