KESÄPUUHIA JA ONNELLISIA PIKNIK-HETKIÄ

Meidän viime päivät ovat kuluneet kaiken kivan kesätekemisen parissa – ollaan pelattu mölökkyä, syöty jäätelöä, oltu ulkona ja käyty ostoksilla. Eilen pääsin ruksimaan yhden kohdan yli mun loppukesän bucket listiltä kun me käytiin piknikillä!

Piknik sujui helpon kaavan mukaan, haettiin Subwaysta patongit ja ostettiin limut, laitettiin vauva vaunuihin pötköttämään ja käveltiin lähipuistoon. Puistosta löytyi kiva varjoinen spotti niin vauvallekaan ei tullut liian kuuma. Oon ollut vähän ylihuolehtivainen vauvan ja helteen kanssa ja oon koko ajan kokeilemassa ettei hänelle tule liian kuuma (tai kylmä kun kotona pauhaa tuuletin…).

Lydia köllötteli välillä vaunuissa ja välillä meidän vieressä ruohikolla seuraten uteliaasti kaikkea ympärillä tapahtuvaa. Hän on kyllä aivan ihanan rauhallinen ja tyytyväinen vauva!

Piknikin lomassa mut valtasi taas niin onnellinen fiilis. Mulla on välillä tapana haikailla ja miettiä että olisin onnellinen siellä, täällä tai tuolla. Just nyt en haikaile mihinkään muualle, vaan tässä ja nyt on parasta olla.

Lydian nukahtaessa ehdin myös lukea pari sivua, tällä hetkellä mulla on kesken Anneli Auerin Murhalesken muistelmat. Mä en näköjään saa tarpeekseni näistä true crime-jutuista, nyt kun oon kuunnellut kaikki jaksot mun lemppari rikos-podcasteista (Jäljillä, Huorapuutarha ja uusimpana Iltasanomien Suomen rikoshistoria), oon siirtynyt true crime-kirjallisuuteen 😀 Oon viime aikoina innostunut myös äänikirjoista, ja nyt mulla on kuuntelussa Bookbeatista Tuomas Rimpiläisen Messukylän veriteko ja muita rikostarinoita Suomesta.

Mukavaa viikkoa!

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *