Kirjasuositus: Mielikuvituspoikaystävä

Still Life

 

Bongasin aiemmin keväällä Mielikuvituspoikaystävä ja muita sinkkuelämän perusasioita-kirjan kirjaston varaushyllystä, ja ryhdyin selailemaan sitä hauskan banaanikannen herätettyä mielenkiinnon. Voisi sanoa, että jäin heti koukkuun, olisi nimittäin tehnyt mieli lukea kirja samalta istumalta kokonaan! Kirjailija Henriikka Rönkkönen on tunnettu Sinkkublogistaan, joka ei ollut mulle kauhean tuttu entuudestaan. Sillä ei kuitenkaan ole lukemisen kannalta mitään väliä, sillä kirja on oma itsenäinen teoksensa. Vaikka varmasti aika monet (kuten minäkin) käy kurkkaamassa Sinkkublogia sen jälkeen kun kirja on ahmittu läpi, nimittäin blogista löytyy lisää viihdyttäviä juttuja.

Mielikuvituspoikaystävä on hauska, hervoton ja viihdyttävä opus sinkkuelämästä. Tässä kirjassa ei filttereitä tunneta, nimittäin kaikki kerrotaan suoraan ja (joidenkin makuun ehkä jopa liian) ronskisti. Mielikuvituspoikaystävä naurattaa ja ällöttää, mutta vastapainoksi herättää paljon ajatuksia ja antaa pohdittavaa. Tykkäsin kovasti myös siitä että pokkari on kevyttä lukemista - siis ihan fyysisesti kirja on kevyt ja sitä on helppo kuljettaa mukana, ja lisäksi teksti on tosi helppoa ja nopealukuista.

Jos kaipaat kevyttä, hulvatonta ja koukuttavaa lukemista, etkä kavahda rivoja juttuja tai suoraa puhetta, lue tämä kirja!
 

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Tää on mun kesälukulistalla! Jee!

Siri H
Still Life

Mahtavaa! Tuo on kyllä just sopivan rentoa kesälukemista :)

smagardi
astu harhaan

Ostin tän itselleni joululahjaksi viime jouluna ja luin loppuun jo joulupäivän aamuna.
Todella koukuttava ja riemastuttava kirja. :D

Siri H
Still Life

Ymmärrän, mun on pitänyt vähän jopa säästellä tuota että saa nauttia lukukokemuksesta pidempään :DD Toi on kyllä nimenomaan riemastuttava kirja!

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Minun on kans pakko lukea seuraavaks tuo kirja - kaikki sitä hehkuttaa! Ja nimi uppoo ja osuu, mulla kun vielä sellainen mielikuvituspoikaystävä on.... jonain päivänä ehkä oikea :-D

Siri H
Still Life

Tää on kyllä huippu, suosittelen! :) Haha kyllähän se niin on että mielikuvituspoikaystävä on juttu joka kaikilla pitäisi olla :-D

Kommentoi