Kirjasuositus: Mielikuvituspoikaystävä

 

mielikuvitus.jpg

Bongasin aiemmin keväällä Mielikuvituspoikaystävä ja muita sinkkuelämän perusasioita-kirjan kirjaston varaushyllystä, ja ryhdyin selailemaan sitä hauskan banaanikannen herätettyä mielenkiinnon. Voisi sanoa, että jäin heti koukkuun, olisi nimittäin tehnyt mieli lukea kirja samalta istumalta kokonaan! Kirjailija Henriikka Rönkkönen on tunnettu Sinkkublogistaan, joka ei ollut mulle kauhean tuttu entuudestaan. Sillä ei kuitenkaan ole lukemisen kannalta mitään väliä, sillä kirja on oma itsenäinen teoksensa. Vaikka varmasti aika monet (kuten minäkin) käy kurkkaamassa Sinkkublogia sen jälkeen kun kirja on ahmittu läpi, nimittäin blogista löytyy lisää viihdyttäviä juttuja.

Mielikuvituspoikaystävä on hauska, hervoton ja viihdyttävä opus sinkkuelämästä. Tässä kirjassa ei filttereitä tunneta, nimittäin kaikki kerrotaan suoraan ja (joidenkin makuun ehkä jopa liian) ronskisti. Mielikuvituspoikaystävä naurattaa ja ällöttää, mutta vastapainoksi herättää paljon ajatuksia ja antaa pohdittavaa. Tykkäsin kovasti myös siitä että pokkari on kevyttä lukemista – siis ihan fyysisesti kirja on kevyt ja sitä on helppo kuljettaa mukana, ja lisäksi teksti on tosi helppoa ja nopealukuista.

Jos kaipaat kevyttä, hulvatonta ja koukuttavaa lukemista, etkä kavahda rivoja juttuja tai suoraa puhetta, lue tämä kirja!
 

Kommentit (6)
  1. Tää on kyllä huippu, suosittelen! 🙂 Haha kyllähän se niin on että mielikuvituspoikaystävä on juttu joka kaikilla pitäisi olla 😀

  2. Minun on kans pakko lukea seuraavaks tuo kirja – kaikki sitä hehkuttaa! Ja nimi uppoo ja osuu, mulla kun vielä sellainen mielikuvituspoikaystävä on…. jonain päivänä ehkä oikea 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *