KOSMETIIKKASUOSIKKINI NYT: URTEKRAMIN DEODORANTTI

Urtekram-aloevera-deodorantti.jpg

Olen tämän kesän aikana testaillut arkikäytössä erilaisia luonnonkosmetiikan tuotteita (pari postausta aiheesta löytyy täältä ja täältä). Mun ostoslistalla on jo pitkään ollut luonnonkosmetiikan deodorantti. Uskoisin että netti on varmasti pullollaan keskusteluita ja suosituksia hyvistä tuotteista, mutta itse päätin tässä mennä sieltä mistä aita on matalin, ja päädyin ostamaan lähi-sittarin hyllyltä Urtekramin Aloe Vera-kristallidödön. Mulla on ollut aiemmin käytössä muutamia Urtekramin tuotteita joihin olen ollut tosi tyytyväinen, eikä muuten tarvinut pettyä tähänkään!

Jos dödöä pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, se olisi ehdottomasti huomaamaton. Kristallideodorantti kuivuu ihan muutamassa sekunnissa (eli sopii kiireisiin aamuihin) eikä jätä iholle yhtään jälkiä. Aloe vera-deodorantti estää hajujen syntymistä mineraalisuolan avulla, ja ainakin itselläni tämä tuote tosiaankin pitää olon raikkaana koko päivän. Tuo Aloe Veran tuoksu ei ehkä ole se kaikista suurin suosikkini (tosin se ei kauheasti tuoksu iholla), mutta muutoin olen ollut tähän deodoranttiin tosi tyytyväinen!

urtekram-dödö.png

Oon iloinen että oon saanut ehkäpä 50% päivittäisistä kosmetiikkatuotteista vaihdettua luonnonkosmetiikan versioihin. Seuraavana olisi tarkoitus kokeilla luonnonkosmetiikan shampoota ja hoitoainetta sekä meikkituotteita, erityisesti meikkivoidetta ja puuteria. Saa antaa suosituksia!

urtekram-aloevera-dödö2.jpg

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *