KUN KRIITTISYYS ISKEE

stillifeblogi1.jpg

stilllifeblogi4.jpg

stilllifeblogi6.jpg

Tiedättekö, kun on mielessään tehnyt suunnitelman siitä miten joku asia menee, ja sitten kaikki meneekin vähän toisella tavalla?

Me oltiin eilen sovittu poikaystävän kanssa että käydään pitkästä aikaa ottamassa asukuvia mun töiden jälkeen. Sain tiistaina uuden kameran ja olin ihan innoissani lähdössä testailemaan millaisia kuvia tuliterällä kameralla tulee. Noh, ensinnäkin, en ollut kauheasti ehtinyt perehtyä kameran ominaisuuksiin ja odotin tietysti että kuvista tulee heti kerralla ihan mielettömän upeita. Olin myös päässäni tehnyt vision millaisen lopputuloksen halusin, ja kun kuvista ei tullutkaan ihan sellaisia kuin ajattelin, iski ärsytys. Lisäksi mun ärsytys vaan kasvoi koska näytin omasta mielestäni kuvissa ihan tyhmältä, enkä voinut kiinnittää huomiota mihinkään muuhun kuin mun jättimäisiin silmäpusseihin. Ajattelin ettei näitä kuvia voi julkaista ikinä missään!

Illan myötä mun ärsytys vaan kasvoi, niin kuin usein käy kun päästää tunteen valloilleen. Väsytti ja ärsytti kun en ollut tajunnut käydä kaupassa. Lisäksi ärsytti oma laiskuus. Olin suunnitellut käyväni Taiteiden yössä mutta olin niin poikki etten jaksanut lähteä mihinkään.

stilllifeblogi3.jpg

stilllifeblogi5.jpg

Loppujen lopuksi otin päikkärit, söin (pakastimesta löytyi onneksi äidin tekemää soijarouhekastiketta!) ja kävin saunassa, ja sitten katsoin näitä kuvia vähän eri silmin. Eihän ne silmäpussit olleet hävinneet kuvista (eivätkä naamasta) mihinkään, mutta levänneenä ja vähän lempeämmin silmin katsottuna kuvat näyttivät oikein kivoilta. Niinhän se usein menee että kun ottaa asioihin vähän etäisyyttä, osaa ajatella vähän järkevämmin. Vaikka tässä tapauksessa ei ollutkaan kyse kovin vakavasta asiasta.
 

stilllifeblogi12.jpg

stillifeblogi2.jpg

Nyt vapaiden viettoon, oikein ihanaa viikonloppua <3 !

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit (6)
 1. Rouva espanja
  19.8.2018, 15:23

  Ihanalta näytät! 🙂 <3

  1. <3 kiitos ihana senorita!

 2. Tää kirjoitus tiivisti aika hyvin sen miksi omakuvat blogien kuvituksena on vaan niin epämiellyttäviä.

  Kun liikaa pyörittää elämää oman napanöyhtänsä ympärillä katoaa todellisuudentaju ja käsitys siitä mikä on oikeasti tärkeää.

  1. Se lienee makuasia millaisia kuvia tykkää katsella blogien kuvituksena 🙂 Itse kyllä koen että kun bloggaa aktiivisesti ja tulee siksi katseltua paljon omia kuvia, on itsetunto kasvanut. Mutta toki kaikille varmaan tulee välillä näitä päiviä että joku asia omassa ulkonäössä ärsyttää! Mutta se että kirjoittaa ja kuvaa omaa elämäänsä ja ajatuksiaan blogin muodossa nettiin, ei tarkoita sitä että ei olisi todellisuudentajua tai käsitystä ”oikeista asioista”(mitä ne sitten itse kullekin tarkoittavat).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *