KUULUMISIA TAUON JÄLKEEN

Reilut pari viikkoa on vierähtänyt päivittämättä blogia ja se on tehnyt niiin  h y v ä ä.

Blogitauon ottaminen tuntui äärimmäisen vapauttavalta. Oon päivittänyt blogia viimeisen reilun kolmen vuoden aikana kahdesta viiteen kertaan viikossa, ja viimeksi taisin pitää taukoa bloggaamisesta toissa syksynä alkuraskauden aikaan (tosin silloin tauko oli lähinnä pakon sanelema lamaannuttavan väsymyksen vuoksi).

Tauon aikana olen kuvaillut paljon ja odottanutkin jo sitä että pääsen julkaisemaan kuvia. Kameran rullalle on tallentunut kuvia kasveista ja vauvasta (kuinkas muutenkaan..). Innostuin viime viikolla vaihtamaan huonekasveille uudet mullat ja siirtämään osan isompiin ruukkuihin. Suurin osa kasveista majailee tällä hetkellä meidän makuuhuoneessa tai amppeleissa vauvan ulottumattomissa.

Oon myös yllättänyt itseni ja vähentänyt viimeisen kuukauden aikana herkkujen syöntiä todella roimasti. Olin nelisen viikkoa kokonaan ilman herkkuja ja muutoksen tuntee kyllä olossa ja näkee ihon kunnossa! Viime viikonloppuna ostin patukan ja muffinssin, mutta muuten olen pitänyt aika tiukkaa linjaa enkä edes syönyt pääsiäisen aikaan yhtään suklaamunaa. Herkuttomuudessa on auttanut myös se ettei kaupoissa tule ravattua kuin pari kertaa viikossa, eikä olla käyty kyläilemässä.

Mitäs muuta?
Ollaan lenkkeilty Lydian kanssa paljon ja ajatukseni ovat jo kääntyneet kesään. Kuulokkeissa on soinut summer-soittolistani ja seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin loistava Puhu Muru-podcast. Lydialla oli vähän aikaa sitten vähän huonounisempi vaihe, mutta nyt unet ovat taas parantuneet ja sen huomaa myös omassa jaksamisessa. Päivän ensimmäisten päikkäreiden aika ja kesto ovat vakiintuneet, ja lapsen nokosten aikana olen ehtinyt mukavasti hommailla omia juttuja.

Tänään meillä on tarkoitus viettää ystävien kanssa iltaa etäyhteydellä ja ajattelin juoda sen kunniaksi pari lasillista viiniä (mietin juuri että oon tainnut juoda viimeksi joulun aikoihin vähän kuoharia ja sitä ennen siiderin viime kesänä..)

Mitä sulle kuuluu?
Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua! 🙂 

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

Kommentit (2)
  1. Lydia on niin valtavan suloinen! Tervetuloa takaisin. <3

    1. Hän on kyllä ihanin <3 Kiitos!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *