NAIMISISSA!

Perjantaina 8.3.2019 me sanottiin toisillemme tahdon <3

Kun me mentiin kihloihin vähän yli vuosi sitten, meillä oli alunperin ajatuksena mennä naimisiin kesällä 2020. Mutta niin kuin elämässä usein tapahtuu, tilanteet muuttuu ja alettiin miettiä tarkemmin häiden ajankohtaa. Sen jälkeen kun alettiin odottamaan vauvaa, meillä molemmilla alkoi vahvistua ajatus siitä että haluttaisiin mennä naimisiin ennen kuin vauva syntyy. Juhlien järjestäminen lyhyellä aikataululla ei kuitenkaan tuntunut kovin houkuttelevalta, joten ajatus ns. ”helposta” ja stressittömästä vihkimisestä alkoi tuntua oikein sopivalta. Juhlathan ehtii järjestää sitten myöhemminkin (ja näillä näkymin suunnitelmissa olisi juhlia häitä ehkäpä tulevana kesänä vauvan ristiäisten yhteydessä)!

Varattiin siis maistraatista vihkimisaika ja laitettiin samalla netissä avioliiton esteiden tutkinta vireille (se oli tosi yksinkertaista ja helppoa) ja pyydettiin muutama hyvä ystävä maistraattiin todistajaksi. Lisäksi kutsuttiin vähän isompi porukka ystäviä syömään meidän kanssa vihkimisen jälkeen, ja vaikka kutsu tulikin tosi lyhyellä varoitusajalla, ilahduttavan moni pääsi osallistumaan ja saatiin kokoon reilun kymmenen hengen seurue.

Kovin paljon muita järjestelyitä hääpäivä ei vaatinut. Sulhasella oli puku valmiina, ja minä päädyin laittamaan päälle nuden värisen mekon ja asusteeksi Maanantaimallin korvikset ja hiuksiin valkoisia kukkia. Lisäksi kävin ostamassa asuun sopivan kauniin hääkimpun.

Hääyöksi varattiin hotellihuone keskustasta, ja häiden jälkeisen päivän aloittaminen hotellin taivaallisella aamiaisella ja vaahtokylvyllä oli kyllä ihan luksusta! 😀

Kaiken kaikkiaan meidän hääpäivä oli todella ihana ja onnistunut, ja juuri sellainen kuin halusimme: rento ja stressitön. Muutamat ”ilma on kuin morsian”-vitsit tuli kyllä päivän aikana heitettyä, sillä viime viikolla oli kaikkina muina päivinä ihana auringonpaiste, mutta perjantaina kauhea lumipyry 😀

Tällä hetkellä mun olo on niin kiitollinen ja onnellinen. Sain aviopuolisokseni hyväsydämisen, luotettavan ja huolehtivaisen miehen, joka on myös paras ystäväni <3 Enkä malta odottaa että päästään vielä myöhemmin juhlimaaan naimisiinmenoa vähän isommin perheen ja sukulaisten kanssa!

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit (6)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *