Off-shoulder dress

 

IMG_8675.JPG

offshoulder1.JPG

IMG_8671.JPG

 

Viime postauksessakin näkynyt siniraidallinen off-shoulder mekko on yksi muutamista Kroatian matkan ostoksista. Mulla on usein matkoilla taipumusta tehdä heräteostoksia ja shoppailla ihan vaan shoppailun vuoksi, mutta onneksi Tucepissa ei ollut paljon vaatekauppoja tavallisten turistikojujen lisäksi, ja niinpä ostossaldokin jäi aika vähäiseksi.

Tämä mekko oli kyllä ihan täydellinen ostos tuonne, sen lisäksi että se mätsäsi maisemiin ihan loistavasti, siihen pukeutuessa ei voinut olla muuta kuin sataprosenttisesti lomamoodissa!

 

IMG_8656.JPG

IMG_8667.JPG

IMG_8662.JPG

IMG_8679.JPG

 

Asukuvat napattiin rannalla yhden täydellisen lomapäivän päätteeksi. Nämä hetket olivat matkan kauneimpia ja jotenkin ihan taianomaisia: melkein kaikki ihmiset olivat jo lähteneet rannalta, taivas värjäytyi punertavaksi ja sai rauhassa kuunnella aaltojen kohinaa. Näihin kuviin tallentui ihan mahtavasti nuo upeat värit ja tunnelma, ja lisäksi näissä on jotenkin kiva vanhanaikainen viba.

 

Upeaa viikonloppua!

 

PS. Täällä Lilyssä kokeillaan uutta mainosmuotoa, ja siksi mainoksia saattaa olla blogitekstien sisällä. Tosi häiritsevää ja ikävää munkin mielestä, mutta koitetaan kestää (ja toivoa että tästä kokeilusta luovutaan).

 

SEURAA:
Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

 

Kommentit (2)
  1. Sinä ja tuo mekko sovitte ihanasti maisemaan. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *