OLOHUONEEN VAALEANSININEN SEINÄ

Miten ihanaa että ollaan saatu aloittaa helmikuu kauniissa auringnpaisteessa!

Sain viimeinkin aikaiseksi kuvailla kunnolla meidän olohuoneen vaaleansinistä seinää, joka onkin jo aiemmin vilahtanut muutamassa postauksessa. Olohuoneen sisustus on ollut pitkään keskeneräinen (ja on sitä vähän vieläkin), mutta auringonpaiste inspiroi mut vähän järkkäilemään tavaroita ja laittaaman tauluja seinille.

Jo melko alkuvaiheessa remonttia aloimme miettimään väriä olohuoneen seiniin. Huoneeseen laitettiin valkoiset kattopaneelit ja vaaleanrusehtavat alkuperäiset parkettilattiat hiottiin ja lakattiin. Jotenkin mulle tuli heti sellainen fiilis että tilaan sopisi vaaleansiniset seinät! Ei muuta kun valitsemaan värisävyjä – helpommin sanottu kuin tehty.

 Päädyimme tähän Tikkurilan Aalto-maalisävyyn tovin mietiskelyn päätteeksi. Tikkurilan maaleissa oli monia aivan upeita sävyjä mutta Aalto vaan sopi tähän tilaan parhaiten (eikä sävy pääse näissäkään kuvissa kunnolla oikeuksiinsa!) Muutamia muita sävyjä joita mietimme oli mintunvihreämpään taittava Mentoli, hempeän vaaleansininen Akvarelli sekä haaleanvihreä/harmaa Serpentiini.

Mitäs tykkäätte? 🙂 

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

koti sisustus
Kommentit (6)
  1. On kyllä nätti tuo väri! 🙂

    1. Kiitos, mekin tykätään siitä kovasti 🙂

  2. Miten tää näyttää ihan vihreältä? Mut ihanasti tuo luonnetta vahva väri!

    1. Näköjään aamupäivän valo (ja ehkä vähän myös kuvien editointi) näyttää tekevän näissä kuvissa sen että seinän väri näyttää vihreältä! Ja mieheni mielestä seinä ON vihreä, haha 😀 Mut sepä just onkin ihanaa tuossa värissä että näyttää eri valossa eri sävyiseltä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *