Paloja Oulusta

OULU1.JPG

OULU2.JPG

OULU3.JPG

OULU4.JPG

oulu5.JPG

oulu6.JPG

oulu8.JPG

oulu7.JPG

oulu9.JPG

oulu10.JPG

Jokainen varmaa tietää sen turhautuneen fiiliksen, mitä tuntee välillä omaa kotikaupunkiaan kohtaan? Vaikka pidänkin Oulusta, tuntuu että olen viimeiset puoli vuotta ollut niin kyllästynyt tähän paikkaan. Tuntuu, että talvi on täällä ihan loppumattoman pitkä, missään ei tapahdu mitään, ja täällä on koko ajan se sama pirullinen tuuli (se on muuten asia joka on ärsyttänyt viime aikoina eniten!). 

Tänään kävin kaupungilla kävelemässä ja kuvailemassa ihan muuten vaan, ja oli ihana huomata, että viimeinkin Oulu näyttää heräävän eloon pitkän talven jälkeen. Aurinko paistoi, ja keskusta oli täynnä ihmisiä vapunvietossa. Samalla pohdin, että ehkäpä voisi miettiä myös sitä omaa ajattelutapaa uusiksi. Onhan tässä kaupungissa vaikka mitä mahtavaa: nättejä maisemia, kaunista katutaidetta, hyviä ravintoloita, tunnelmallisia kahviloita ja paljon tapahtumia. Ja ennen kaikkea tähän kaupunkiin liittyy niin paljon tärkeitä muistoja. 

Pitäisi ehkä vaan avata omat silmät, ja voivottelun sijasta keskittyä näkemään ne kauniit asiat paremmin.

 

SEURAA:

Bloglovin & Pinterest

 

 

Kommentit (2)
  1. OULU

    En tosin ole vielä koskaan kokenut Oulun talvea, olen vieraillut siellä vain kesäisin,
    mutta veikkaan, että se tuntuis sillonkin tämmösen turistin silmin iiihhanalta ja erilaiselta.
    Terkkusia vaan täältä +500 kilometrin päästä. 🙂

    1. Kiitos kommentista, ja tervetuloa vaan Ouluun 😉 Onhan tämä kiva kaupunki ja talvellakin varmasti puuhaa turisteille löytyy kunhan ei tästä pimeydestä liikaa ahdistu! 😀 Mutta ehdottomasti Oulu on kyllä kesällä kauneimmillaan 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *