SISUSTUSSUNNUNTAI: VALOISA RUOKAILUERKKERI

Follow my blog with Bloglovin

Mukavaa toukokuun ensimmäistä sunnuntaita!

Huomasin että mulla on blogin luonnoksissa niin monta sisustusaiheista postausta, että päätin jakaa postaukset Sisustussunnuntai-postaussarjan alle. Ensimmäisessä osassa tehdään kurkistus meidän valoisaan ruokailuerkkeriin!

Me muutettiin siis tähän 75 neliöiseen asuntoon joulukuun alussa. Kun käytiin ensimmäisen kerran katsomassa tätä asuntoa, ihastuin jo silloin keittiön sympaattiseen ruokailuerkkeriin. Valoisa erkkeri on ympäröity ikkunoilla, ja syvennys tuo paljon avaruutta yhdistettyyn olohuoneeseen ja keittiöön.

Blogissa ei ole tainnut aiemmin edes näkyä kuvia erkkeristä, sillä sen sisustus on ollut pitkään keskeneräinen. En ole löytänyt tilaan sopivia verhoja tai osannut päättää että tuleeko siihen verhoja ollenkaan. Vasta kun löysin kirpparilta tuon Ikean värikkään verhon, alkoi tilan muukin sisustus samalla hahmottua.

Yhdelle seinälle päätyi kokoelma seinälautasia, jotka ovat kirppislöytöjä vuosien varrelta. Ruskea vintage-ruokapöytä on puoletaan päätynyt meille muutaman mutkan kautta. Peikonlehti sai paikan valkoisen kukkatuolin päältä ja rottinkinen lehtikori yhdestä nurkasta. Kattolamppu on Clas Ohlsonilta ja ruokapöydän alla oleva matto Tokmannilta.

Mitäs tykkäätte? 🙂

Lue myös:

OLOHUONEEN SEINÄLLÄ

KIRPPISLÖYTÖ: ARABIAN SEINÄLAUTASET

SISUSTUSSUUNNITELMIA UUTEEN KOTIIN

PAPERIPUSSUKAT VIHERKASVEILLE

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

Kommentit (2)
  1. Kiitos 🙂 Verho on kyllä aivan ihana!

  2. Milla Sukhimatoilta
    6.5.2019, 22:29

    Tuo verho on ihanan raikas!
    Kotinne on kaunis.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *