SYKSYN KIRPPISLÖYTÖJÄ

Parin viime kuukauden aikana mun kirppiksillä kiertely on vähentynyt meidän muutettua Raaheen. Muutamia kirppiksiä täältäkin löytyy (niistä lisää postauksen lopussa), mutta tarjontaa on kuitenkin huomattavasti vähemmän kuin Oulussa. Yksi asia mitä kaipaan entisestä kotikaupungista on juurikin kirpparit! Onneksi me käydään Oulussa melko tiheään, ja melkein joka reissulla mun on pakko päästä penkomaan ainakin Järkikirppiksen valikoima.

Oon syksyn aikana löytänyt pari juttua omaan vaatekaappiin, mutta musta tuntuu etten osaa enää edes katsella kirppareilla naistenvaatteita kun suuntaan automaattisesti katseen vauvanvaatteisiin (tää on varmaan tuttu ilmiö äideille 😀 ).

KOTIIN

Hayn säilytyslaatikko, kirjaintaulu ja Hanna-Riikka Heikkilän kuvittama joulukalenteri löytyivät muistaakseni kaikki samasta pöydästä Pattijoen kirppikseltä. Olin ihan innoissani tuosta joulukalenterista, sillä tykkään hirmuisesti Hanna-Riikka Heikkilän kuvituksista. Minusta on jotenkin ihana idea laittaa joulukalenteri kirppikselle  myyntiin jonkun toisen joulukuuta ilahduttamaan.

Eläinmuseon postikortit löytyi samaiselta kirppikseltä, ja niitä mun on tarkoitus laittaa Lydian huoneen seinälle, kunhan joskus saadaan kaikki ylimääräinen roju hävitettyä huoneesta (siitä ehkä lisää myöhemmin).

VAUVAN VAATTEET

Mainion haalari löytyi muistaakseni Facebookin Mini Rodini & Friends-kirppisryhmästä. Moitteettomassa kunnossa oleva haalari on kokoa 74-80 joten se pääsee käyttöön joskus keväämmällä. Muita löytöjä vauvan vaattekaappiin ovat Aarrekidin pitkähihainen paita, Lindexin vaaleanpunainen röyhelobody ja pastellisävyiset legginssit, itsetehty Vimman lettipaita, Kappahlin leopardibody ja Mainion mustavalkoinen body (mulla itselläni on tätä samaa kuosia olevat legginsit – kirppislöytö nekin.)

LELUT

Vauvan lelukoriin oon löytänyt käytettynä hyväkuntoisia leluja. Mua välillä mietityttää käytettyjen lelujen hygieenisyys, mutta putsailen niitä sitten huolellisesti materiaalista riippuen. Pieni säilytyskori löytyi Raahekirppikseltä, pehmopalikat ja joululahjaksi Lydialle tuleva puinen kilpikonnalelu Oulun Järkikirppikseltä.

Jos sulla tulee liikuttua Raahen seudulla, kannattaa käydä tsekkaamassa ainakin nämä kirpparit:
Raahe-kirppis (keskusta, Asemakatu 14) – pieni itsepalvelukirppis josta voi löytää edullisesti esimerkiksi kodin tavaroita ja lastenvaatteita.
Pattijoen löytötorilla (Oksalantie 1, Pattijoki) oon käynyt vain kerran, mutta olin positiivisesti yllättynyt kirpparin valikoimasta. Löytötori on myös itsepalvelukirppis, ja sieltä kannattaa etsiä ainakin lasten- ja naistenvaatteita.
Raahen lähikirppiksellä (Reiponkatu 40) on myynnissä lahjoituksena saatua tavaraa: vaatteita, huonekaluja, astioita.. Kirppis oli tupaten täynnä kaikenlaista tavaraa, mutta penkomalla sieltä voi aivan varmasti tehdä hyviä löytöjä!

Oulun kirppiksistä mun suosikkeja ovat Järkikirppis (Tehtaankatu 1, Raksila) ja lastenvaatekirppis Vadelmatarha (Kempeleentie 7, Limingatulli).

Ootko sä tehnyt viime aikoina hyviä kirppislöytöjä?

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

Kommentit (2)
  1. Jos en ihan väärin muista niin tuo Raahe-kirppis taitaakin olla se entinen Eurokirppis 🙂 Kannattaa ihmeessä käydä tsekkaamassa Raahen kirppistarjonta kun täällä päin pyörit! Täällä onkin nyt aivan ihanan kaunista kun on niin paljon lunta, toivottavasti pysyy maassa 😀

  2. Kivoja löytöjä! 🙂 Aikoinaan Raahessa oli jonkin verrankin kirppiksiä – Eurokirppis, Pikku-Kirppu ja Saloisten puolella sellainen iso kirppis, mutta nämä taitaa olla kaikki lopettaneet? Nykyään tietysti kirppistely jonkin verran siirtynyt nettiin ja Facebookiin. Mutta kivat noi kirppisvinkit, täytyy joku kerta siellä päin ollessa tutustua! Loppiaisena olen tulossa Raaheen, mutta vain kahdeksi päiväksi, joten silloin en taida ehtiä. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *