SYNTYMÄJULISTEET GALLERIXILTA + ALEKOODI

Kaupallinen yhteistyö: Gallerix

Postaus on toteutettu yhteistyössä Gallerixin kanssa.

Kuulun niihin ihmisiin joilla kodin sisustus on aina jollain tapaa keskeneräinen. Saan usein ideoita uusiin sisustusjuttuihin, mutta niiden toteutukseen ei aina ole aikaa tai inspiraatio antaa odotuttaa itseään. Nyt kun meillä on ihan oma koti, se tuo myös vapautta sisustukseen. Keneltäkään ei tarvitse kysyä lupaa reikien poraamiseen tai seinien maalaamiseen.

Tykkään kodin sisustuksessa väreistä ja kivoista yksityiskohdista, mutta haluan värimaailman olevan kuitenkin jollain tapaa hillitty. Vaikka värejä ja kuoseja meiltä löytyykin, niin pidän perinteisen tyylikkäistä ja aikaa kestävistä sisustusratkaisuista. Hiljattain tein muutaman julistehankinnan kotiin Gallerixin valikoimasta.

Meidän olohuoneen vaaleansinistä seinää koristaa tällä hetkellä julisteet Gallerixin valikoimasta. Mun on ollut tarkoitus teettää lasten syntymäjulisteet jo aiemmin, ja siksi lähdinkin ilolla mukaan Gallerixin yhteistyöehdotukseen.

Gallerixilta löytyy useita erilaisia syntymäjulisteta, nämä meidän ovat Contour #1-mallia koossa 50 x 70cm. Pidän julisteissa siitä että ne ovat klassisen tyylikkäät, mutta niiden design on kuitenkin mukavan persoonallinen. Julisteita tilatessa niihin pystyy valitsemaan mieleisen taustavärin ja tyylin. Näissä meidän julisteissa on tyylinä ”moderni” ja taustavärinä harmaa.

Lapsen nimen lisäksi julisteisiin voi lisätä syntymäajan, painon, pituuden ja esimerkiksi kaupungin, jossa lapsi on syntynyt. Lapsen syntymäpituus on julisteessa sen luonnollisessa koossa, sillä juliste tulostetaan skaalalla 1:1. Aika hurjaa, että meidänkin vauva on reilut neljä kuukautta sitten syntyessään ollut noin pieni. Nyt pituutta on tullut melkein 13 senttiä lisää!

Syntymäjulisteiden lisäksi tilasin Gallerixilta kaksi taidejulistetta*. Kuvissa liinavaatekaapin päällä vasemmalla on William Morris No3-juliste koossa 30×40 cm. William Morrisilla on aivan ihania tapetteja – meiltä sellaisia ei (vielä) löydy, mutta ainakin nyt saan ihastella kaunista printtiä julistekoossa!

Gallerixilta löytyy myös Henri Matissen taidejulisteita. Oikealla oleva pienempi juliste on Matisse Cutout Black koossa 21 x 30 cm.

*kaikkien julisteiden kehykset ovat omiani

ALEKOODI:
Nyt sullakin on mahdollisuus tilata Gallerixilta julisteita! Koodilla Sirimoi30 saat koko Gallerixin julistevalikoimasta -30% alennuksen. Täytä koodi kassalla kohdassa ”kuponki”. Alekoodi on voimassa 27.11.2021 asti.

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

koti sisustus
Kommentit (1)
  1. Moi! Et luultavasti ole ostamassa mitään, mutta olisi hienoa jos voisit tukea kauppaani ja vierailla verkkosivullani https://www.mtinx.com. Myyn tyylikkäitä joukosta erottuvia mustia kangaskasseja timanttikuvioilla. Kiitos käynnistä <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *