TÄMÄN VIIKON KUULUMISIA JA PODCAST-SUOSITUS

coffee2.pngP2063250.jpg

Tämä viikko on ollut jotenkin ihan erityisen mukava. Töissä on mennyt kivasti, keskiviikkona tein kotoa käsin etätyöpäivän ja perjantaina mulla oli vapaapäivä, kävin kaupungilla ja illalla leivoin kakun (siitä lisää ensi viikolla!). Lisäksi ollaan saatu iloita joka ilta vauvan liikkeistä jotka erottaa jo selvästi mahan ulkopuolelta. Oon koittanut saada liikkeitä videolle, mutta heti kun kaivan puhelimen esiin niin mitään ei enää näy.. 😀

Aloitin muuten eilen katsomaan Netflixistä Modernia perhettä ihan alusta, oon jäänyt sarjaan ihan huomaamatta koukkuun kun oon katsonut jaksoja telkkarista arkiaamuisin. Pitkästä aikaa oikeasti naurattava sitcom-sarja!

P2063234-2-2.jpgP2063275.jpg

Koukutuksesta puheenollen: mun on ihan pakko hehkuttaa mun uutta suosikki-podcastia! Mua on aina kiinnostanut tosielämän rikosjutut, ja aloin ystävän suosituksesta kuuntelemaan Spotifysta suomalaista Jäljillä-nimistä podcastia. Jäljillä on (ymmärtääkseni) yhden naisen tekemä rikospodcast, jonka jaksoissa käsitellään mielenkiintoisia rikostapauksia kuten katoamisia, selvittämättömiä henkirikoksia ja muita true crime-juttuja (osa aiheista on kyllä todella karmaisevia…). Aika iso osa keisseistä on Yhdysvalloista, mutta mukana on myös muutama suomalainen tapaus. Jaksot ovat todella ammattimaisesti tehtyjä, ja huomaa että podcastin tekijä ottaa paljon selvää käsittelemistään tapauksista ja esittää jaksoissa myös hyvin perustellusti omia mielipiteitään ja johtopäätöksiä. Suosittelen tutustumaan!

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit (2)
  1. Sulle sopii punainen väri niin hyvin! Ja ihana nutturakampaus 🙂 Kivaa sunnuntaita sinne <3

    1. Kiitos Vilhelmiina päivää piristäneestä kommentista! <3 Pitäis kyllä pukeutua enemmän punaiseen 🙂 Ihanaa päivää sulle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *