TYYLI RASKAUDEN JÄLKEEN

Raskaus on ihanaa ja ihmeellistä aikaa. Aikaa, jolloin oma mieli ja keho ovat koetuksella muutosten ja kaikkien uusien asioiden äärellä. Nyt kun vauva on syntynyt, olen huokaissut helpotuksesta. Raskaus muuttaa kehoa ja niinhän sen pitääkin mennä, mutta olen iloinen siitä että oma keho tuntuu taas tutummalta ja tunnen oloni enemmän omaksi itsekseni.

Olin raskaana koko talven läpi, ja mulla oli raskauden ajan muutama luottovaate joita käytin uudelleen ja uudelleen. Talven aikana tyyli-inspiraatio oli täysin kateissa, enkä väsymyksen keskellä jaksanut pahemmin miettiä mitä laittaa päälle. Nyt kun kesä on koittanut, ja osa lempivaatteista mahtuu jo päälle, musta tuntuu että olen saanut oman tyylin ja tyyli-inspiraation takaisin ja se on aivan ihanaa! Tällä hetkellä suunnittelen innoissani hiusten leikkaamista ja muutamia uusia vaate- ja asustehankintoja kesäksi, ja lisäksi aion hemmotella itseäni ja ostaa pitkästä uusia meikkejä ja kosmetiikkatuotteita.

Tavallaan tuntuu ehkä vähän hassulta hehkuttaa kateissa olleen tyyli-inspiraation löytymistä ja sitä että omat vaatteet tuntuvat jälleen sopivilta – kaikista tärkeintä on tietysti se että meidän elämässä on nyt uusi ihminen ja hän menee tottakai kaiken edelle. Mutta minusta on kuitenkin tärkeää ettei muutosten ja uusien asioiden keskellä unohda itseään tai niitä asioita joista tykkää. Mulle tyyli ja pukeutuminen on tärkeitä juttuja, silläkin uhalla että se saattaa kuulostaa pinnalliselta.

Oon ollut tosi iloinen siitä kuinka hyvin olen suhtautunut kehon muutoksiin. Oma kroppa on nyt erilainen kuin ennen ja se on täysin luonnollista. Tunnen suurta ylpeyttä itsestäni ja kehostani, onhan se synnyttänyt tähän maailmaan meidän ihanan vauvan!

Kivaa sunnuntaita! 🙂

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

muoti oma-elama
Kommentit (2)
  1. Tuo on kyllä hyvin sanottu, uskon että vauva-arkea jaksaa paremmin kun saa välillä levähdystaukoja omien tärkein juttujen parissa 🙂

  2. Ihan samaa mieltä, että äidiksi tulon myötä ei saa unohtaa itseään ja niistä asioista joista pitää täytyy pitää kiinni. Kun äiti on onnellinen näkyy se lapsillekin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *