Uutta kotona, osa 1: Makuuhuoneen uusi ilme

Still Life

 

Jokavuotinen kevään sisustusinnostus on iskenyt ja lujaa viime viikkoina! Siksi ajattelinkin etten viitsi tunkea kaikkea sisustuslöpinää yhteen tekstiin, vaan jaan sisustuskuulumiset ainakin kahteen eri postaukseen.

Muutama viikko sitten esittelin mun tyttömäisen nurkan ja nyt on vuorossa tämä meidän makuunurkkaus. Meidän makuuhuone on aika iso, mutta se ei aina tunnu siltä koska huone on useimmiten ihan täynnä tavaraa.. Nyt ollaan koitettu pitää huone vähän siistimpänä (siinä on tosin vielä aika paljon työstettävää) ja huoneen sisustuskin on muuttunut aika paljon!
 

Yksi makuuhuoneen uusista jutuista on kirjahylly, jonka bongasin itseasiassa meidän taloyhtiön roskakatoksesta :D Joku oli jättänyt tuon ihan hyväkuntoisen hyllyn sinne ja mun sisäinen dyykkaaja halusi ottaa sen meille uusiokäyttöön. Tuollainen avohylly on muutenkin kätevä makuuhuoneeseen sillä siellä pyörii koko ajan kaikenlaista pikkutavaraa. Oon haaveillut samantyylisestä avohyllystä myös keittiöön, mutta tätä en viitsinyt laittaa sinne koska hyllyssä ei ole mitkään maailman tukevimmat jalat.. (se saattaa ehkä olla syy miksi se löytyi roskakatoksesta :D) 

Mulla on aiemmin ollut yöpöytänä ihana mintunvihreä lipasto, mutta se sai nyt väistyä toiseen huoneeseen sillä halusin jotakin vähän kevyempää yöpöydäksi. Rottinkinen pikkuyöpöytä on myös second handia, ja mätsää muuten hyvin tohon nättiin rottinkipeiliin (ostettu Indiskasta). Värikäs kimono ja peikonlehden lehti lasipullossa tuo mukavasti vähän lisää vihreyttä ja väriä huoneeseen.

Tykkään kyllä tästä makuuhuoneen uudesta ja freshistä fiiliksestä niin paljon!
 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.