Uutta kotona, osa 2: Kaikkea pientä kivaa

Still Life

Miltä meidän kotona näyttää nyt? Aika sotkuiselta, keskeneräiseltä ja siltä että täällä on ollut käynnissä jonkinlainen uudelleenjärkkäys ainakin kaksi kuukautta..Meneillään on siis myllerrys jota voisi kutsua myös kevätsiivoukseksi (varsin hitaasti eteneväksi sellaiseksi). Sen lisäksi että makuuhuone on saanut uuden ilmeen, olen hankkinut kotiin muutamia uusia sisustusjuttuja!
 

Anopinkieli sai sopivan pussukan Tigeristä löytyneestä säilytyspussista. Tää on taas sarjaa "lastenhuoneen sisustus", eli sopii siis just hyvin meidän kotiin!

 Maja Decor & Lifestyle Shopista löytyi kauniit Sass&Belle-merkin lasinaluset. Jos hengailet Oulussa, kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa tuo Maja Decor & Lifestyle Shop, viiimeinkin meiltä Oulusta löytyy laadukas ja inspiroiva sisustusliike!

Pienet mehikasvit löysivät paikkansa keittiön hyllyltä ja sopivat purkit kirppareilta ostetuista mukeista.

 

Olohuoneen seinälle viritelty pyykkinaru on hyvä paikka polaroid-kuville. Vinkki: tähän tarkoitukseen sopivia puisia pyykkipoikia löytyy Tokmannilta! Vaaleanpunaiset sisustusvalot sopii myös hyvin olohuoneen sisustukseen.

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Ihana, söpö sisustus! Ja babypink -värimaailma :)

Siri H
Still Life

Kiitos <3 Vaaleanpunaista löytyy meiltä ja paljon.. :D

Lilies
Lilies & Life

Ihania löytöjä :) Keväisin iskee aina sisustusinto!

Siri H
Still Life

Kiitos! :) Se on kyllä niin totta, aina pimeän talven jälkeen on niin kiva laittaa kotiin kaikkea uutta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.