3 HYVÄÄ ASIAA

helsinki-winter-torpanranta-sundayblondie-1.jpg

 

Blogeissa on kieränyt vuoden alusta 3 hyvää asiaa -haaste, jonka ihana Avec Mari -blogin Mari heitti minullekin. Omasta mielestäni näitä on ollut todella kivaa lukea – liian harvoin sitä itsekään tulee päivittäneeksi blogiin jokapäiväisiä kuulumisia ja ajatuksia! Terkut siis täältä ruudun toiselta puolelta :–)

 

Kolme hyvää asiaa elämässäni juuri nyt

Elämäntilanne. Olen samanaikaisesti vielä nuori, mutta kuitenkin tarpeeksi vanha. Tässä elämässähän ehtii vielä vaikka mitä! Tällä hetkellä vaakakupissa painavat eniten työ, parisuhde, ystävät ja matkustelu, mutta käy se perheen perustaminenkin ajoittain mielessä. Sen aika ei ole kuitenkaan ihan vielä: haluan nauttia vapaudesta.

Työ. On mahtavaa herätä joka aamu tuntien iloa siitä, että saa lähteä töihin. Duunipaikkani on kaikkiaan huippu: pr- ja viestintävastaavan työtehtävät tuntuvat omalta, työkaverit ovat ihania ja työ inspiroi. Koen, että olen löytänyt oman juttuni.

Parisuhde, perhe, ystävät. Jos jostakin olen kiitollinen, niin kaikista niistä ihanista ihmisistä, jotka olen saanut elämääni. Parisuhde tuntuu vakaalta, voin luottaa poikaystävääni täysin. Näen perhettäni harvakseltaan, mutta olemme läheisiä. Läheisimmät ystäväni ovat kuin perhettäni, ja olen erityisen iloinen siitä, miten erilaisia ihmisiä minulla on ystävänäni. Se tuo rikkautta elämään.

helsinki-winter-torpanranta-sundayblondie-8.jpg

helsinki-winter-torpanranta-sundayblondie-4.jpg

helsinki-winter-torpanranta-sundayblondie-7.jpg

 

Kolme hyvää asiaa päivissäni juuri nyt

Aurinko. Saan valtavasti voimaa auringosta, joka on tarjonnut useita ihania, valoisia pakkaspäiviä pääkaupunkiseudulla viimeisten viikkojen aikana. Aurinko on myös lupaus kesästä: enää muutama kuukausi!

Kiireettömyys. Tällä hetkellä töissä ei ole liikaa kiirettä ja stressiä, ei myöskään vapaa-ajalla. Olen viettänyt aikaa kotona ja poikaystävän kanssa, urheillut sekä nähnyt ystäviäni. Viettänyt normaalia, tasaista arkea, ja se on juuri nyt tosi jees.

Kirjat. Kylmät ja pimeät illat ovat mitä täydellisintä aikaa kirjojen lukemiselle. Tällä hetkellä menossa on Gillian Flynnin koukuttava Gone Girl.

+ Afterworkit ystävien kanssa. Näitä ei ole sentään päivittäin, mutta afterworkit ovat parasta, mitä tiedän. On ihanaa viettää aikaa lempityttöjeni kanssa Helsingin kivoimmissa rafloissa! Vaihtaa päivän kuulumiset, jutella työelämästä ja elämän isoista sekä pienistä asioista. 

 

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

Muutto. Asuntokuume on vaivannut itseäni jo pitkään, vaikka nykyinen asuntomme ihana onkin. Kun aloimme seurustella muutama vuosi sitten, muutin poikaystäväni omistusasuntoon. Tuntuu, että nyt olisi oikea aika hankkia yhteinen koti, ja talvella päätimmekin, että hankimme uuden asunnon tänä keväänä. Minusta tuntuu myös tärkeältä, että pääsen sijoittamaan rahani omaan asuntoon.

Matkat. Kuten tiedättekin, rakastan matkustamista, niin uusiin kohteisiin tutustumista kuin vanhoihin suosikkeihin palaamista. Tammikuun lopulla loikoilimme Thaimaassa, ja maaliskuussa käyn moikkaamassa ystävääni Kööpenhaminassa. Kesäreissukin on jo suunnitteilla. Ekologisesti ajateltuna matkustelu on ehdottomasti heikoin kohtani, mutta toisaalta en haluaisi siitä luopuakaan, sillä se tuo valtavasti iloa ja inspiraatiota elämääni. 

Ystävän paluu Suomeen. Eräs ystäväni on asunut useamman vuoden Jenkeissä, jossa kävin häntä viime vuona tapaamassakin. Nyt hän on palaamassa Suomeen – loppuelämäksi vai vain vähäksi aikaa, sitä hän tietää tuskin itsekään. Odotan kuitenkin innolla, että pääsemme viettämään kesää yhdessä pitkän erossaolon jälkeen. 

helsinki-winter-torpanranta-sundayblondie-6.jpg

helsinki-winter-torpanranta-sundayblondie-10.jpg

 

Kolme hyvää asiaa minussa

Positiivisuus. Olen ollut aina luonteeltani positiivinen tyyppi: haluan nähdä hyvää jokaisessa päivässä. Jos jokin asia ärsyttää minua, yritän kääntää asian päälaelleen ja muistutan itseäni siitä, miten hyvin asiat oikeasti ovat. Totta kai ärsyttävistä asioistakin kannattaa puhua, jos asia ei muuten tunnu kaikkoavan mielestä: liiallinen asioista valittaminen on kuitenkin mielestäni turha arjen energiasyöppö, joka vie energiaa niin itseltä kuin ympärillä olevilta ihmisiltä.

Kiitollisuus. Osaan tuntea kiitollisuutta monista asioista, ja osaan myös antaa kiitosta. Mielestäni ympärillä oleville ihmisille ei voi koskaan sanoa liian usein kiitos. Koen kiitollisuutta niin isoista asioista (siitä, että olen syntynyt Suomessa turvalliseen perheeseen, että meidän ei tarvitse elää sodanuhan alla tai kärsiä tuhoisista ympäristökatastrofeista), kuin pienistä (aurinkoisista talvipäivistä, Makersin lämmittävistä lounaskeitoista, leppoisista viikonloppuaamuista, sunnuntaileffoista jäätelön kera).

Tavoitteellisuus. Kun päätän haluavani jotakin, olen valmis tekemään töitä saavuttaakseni haluamani. Esimerkki: minulla on ollut nuoresta asti melko kirkas kuva siitä, minkälaista työtä haluan tehdä, ja olen askel askeleelta pyrkinyt kohti tavoitteitani ja päätynyt paikkoihin, joista monet haaveilevat. 

 

Summa summarum: tuntuu, että juuri nyt kaikki on elämässä hyvin mallillaan. Tämä haaste oli siinäkin mielessä hyvä, että pysähdyin pohtimaan asioita, joista olen tänään kiitollinen. 

Kuulisin mieluusti myös Sarandan, Adaman, MonanUllan ja Malinin ajatuksia asioista, jotka tekevät teidät onnelliseksi. Tällä haasteella ei ole deadlinea – tarttukaa aiheeseen, kun siltä tuntuu! Ja tietysti kuulen mieluusti myös lukijoiden ajatuksia asioista, jotka tuovat hymyn huulillesi juuri nyt. 

helsinki-winter-torpanranta-sundayblondie-2.jpg

helsinki-winter-torpanranta-sundayblondie-9.jpg

 

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit (2)
  1. Niin ihania vastauksia ja niin SUA. <3 Oon niin monista asioista onnellinen sun puolesta muru! 🙂

    1. Kiitos ihana <3 Oot suloisin! Ja arvaa mitä: mun on niin ikävä meidän yhteisiä kuvaushetkiä! Keväällä ja kesällä kuvataan, paljon! <3 Mutta ennen kaikkea mun on tietysti ikävä sua <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *